Haberler

Bircan Bali ile Öpüşme Görüntüleri Ortaya Çıkan Özkan Şen'den Şok Suçlama: Bircan Beni Aldattı

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ile öpüşme görüntüleri çıkan Özkan Şen, Bali'nin kendisini aldattığını söyledi.

Bircan Bali ile öpüşme fotoğrafları ortaya çıkan Özkan Şen, çarpıcı bir iddiada bulundu. Şen, Bircan Bali'nin kendisini aldattığını iddia etti. Aynı zamanda İsmail YK'nın kuzeni olan Özkan Şen, basına sızan görüntülerden dolayı da hayallerinin suya düştüğünü söyledi.

"BENİMLE BİRLİKTEYKEN BAŞKA BİRİSİ DAHA VARMIŞ"

Geçen günlerde sunucu Bircan Bali ile öpüşme fotoğraflarının gündeme gelmesi ile alakalı soruları yanıtlayan Şen şunları söyledi:

"Bircan'la tanıştığımızda evliydi kendisi boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk. 2. ayında benim Etiler'deki evime taşındık. Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış! Çok iyi bir oyuncuymuş kendisi."

Bircan Bali ile Öpüşme Fotoğrafları Ortaya Çıkan Özkan Şen'den Şok Suçlama: Bircan Beni Aldattı

"HESABIM ÇALINDIĞINDA BİZ SEVGİLİ DEĞİLDİK"

O görüntüler benim telefon hesabımın çalınması ile ortaya çıktı. Hesabımı çalan kişi de belli. Çalındığında biz Bircan ile sevgili değildik ayrılmıştık. Böyle bir konuyla gündeme hiç gelmek istemezdim çünkü benim geleceğe dair hayallerim vardı."

Bircan Bali ile Öpüşme Fotoğrafları Ortaya Çıkan Özkan Şen'den Şok Suçlama: Bircan Beni Aldattı

"SİYASETE GİRME PLANLARIM VARDI"

Siyasete girme planlarım vardı, fakat görüntüler çıktıktan sonra aday olmak istediğim partiden yetkililer aradı ve böyle bir konu ile ilgili gündeme geldiğim için adaylığımın doğru olamayacağını söylediler. Tabii ki haklılar da ama bunun faturası hem manevi hem de maddi olarak bana ağır oldu.

Bircan Bali ile Öpüşme Fotoğrafları Ortaya Çıkan Özkan Şen'den Şok Suçlama: Bircan Beni Aldattı

"HESABIMLA BERABER HAYALLERİM ÇALINDI"

Hesabımla beraber hayallerim de çalındı diyebiliriz. İsmini vermek istemiyorum ama dediğim gibi yapan kişinin kim olduğu belli."

Bircan Bali ile Öpüşme Fotoğrafları Ortaya Çıkan Özkan Şen'den Şok Suçlama: Bircan Beni Aldattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bircan Bali Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

..:

İğrenç mide bulandırıcı

3
0
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Allah kurtarmis

3
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

Ya bu kadını bir kaç kez tv de izledim bana verdiği imaj harbi konuşan geleneklere bağlı dürüst bir kadın gibi gelmişti fakat sonradan gelişen olaylar hakkında çıkan haberler işin öyle plmadığını gösterdi bu da demekki bu dejenere ortamlarda sağlam kalamamış

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

bu kadin her sabah cikip baskalarınin ddikodusunu yapiyor kendinden hic bahsetmiyor

2
0
yanıtYanıtla
Rr:

Ewet milleti cekistirip duruyon, simdi kendi marifetini anlatirsin artik

2
0
yanıtYanıtla
aslı:

de mi de mi

yanıt0
yanıt0
aa:

ıste yıne aynı. bıraz dustulermı reytınglerı hemen tekrar.

0
1
yanıtYanıtla
CONI:

vayyy bircan programda millete atip tutuyodun

1
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Kim kiminle belli değil, hemen Boşan,hemen başka birisinin Evine taşın...Maşallaaah ne Hız ne...Hız....!!!! Patlak Teker gibi siniz !!! Maraton!!

1
0
yanıtYanıtla
..........:

milletin dedikodusunu yapıyo pogramında kendinide anlatsın şimdi hanımefendi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title