Haberler

Bir gün önce bindiği takside ölüm tehdidi alan Barbaros Şansal, darp edildi

Güncelleme:

Terzi yamağı Barbaros Şansal, bindiği takside ölüm ve cinsel saldırı tehdidi aldı. Yaşadığı olayı yazdığı köşe yazısında anlatan Şansal, "Güvende miyiz?" dedi.

"ŞOFÖR AYNADAN BENİ SÜZÜYOR"

Başından geçen olayları kendi köşesinde anlatan Barbaros Şansal, şunları aktardı: "'Gümüşsuyu'na rica edeceğim lütfen!' Şoför aynadan dikkatle beni süzüyor. 'Seni bir yerden tanıyor muyum ben?!' 'İnsan insana benzer kardeşim, sanmam' diyorum. Dikiz aynasından üzerime saplanan bakışlar gözümden kaçmıyor.

"ÖNCE TECAVÜZ EDER SONRA EŞEK SUDA GELENE KADAR DÖVERİM"

Önce konsolda asılı cep telefonuna Barbaros Şansal diye sesleniyor. Telefondan "Türk moda tasarımcısı" diye bilgi sesi geliyor. Şoför devam ediyor: "Yok. Bir i.ne modacı var. Adı Barbaros Şansal, ona benzettim. Tanıyor musun?" "Bilmem hiç duymadım, o sektörle alakam yok" diye yanıtlıyorum.

Devam ediyor: "Bizim ülkücüler onu havalimanında ne güzel benzettiler ama. Yurt dışına kaçmış it. Keşke gelse de benim arabama binse. Önce bir güzel tecavüz ederim. Sonra ver Allah ver, eşek sudan gelene kadar döverim. Sonra da öldürür yol kenarına atarım."

Bir gün önce bindiği takside ölüm tehdidi alan Barbaros Şansal, darp edildi

HAKARETE UĞRAYIP, DARP EDİLDİ

"Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç kimsenin can ve mal güvenliği kalmadığını düşünmeden de edemiyorum." diyen Barbaros Şansal, yaşanan olayın sabahında Sarıyer meydanında herkesin gözü önünde hakaret uğrayıp darp edildiğini söyledi. Şansal, yaşadığı olayları anlattığı yazısı "Güvende misiniz?" sorusuyla sonlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Barbaros Şansal Gümüşsuyu Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (26)

Banane:

Sarıyer meydanında darp edilmiş de bilmem ne. Sarıyer meydanında emin olun kimse yardım etmese bile birden çok kişi videoya kaydederdi ve haberimiz olurdu. Ayrıca nasıl bir dunyaysa taksici Siri kullanıyor ve modayı takip ediyor :)))

35
16
yanıtYanıtla
saf taksici:

taksiciye asılmıştır, taksici de safın tekiyse muhabbet siyasete dönmüştür.

yanıt10
yanıt0
Nuri Alco:

E negüzel iste, ben Cehenneme gitmek istiyorum demezmiydin sen. iste firsati kacirmissin. Zebaniler bu duruma cok üzüldü.

31
16
yanıtYanıtla
Yarcan:

Türkiyenin yetiştirdiği ama halkımızın anlayamayıp,hakettiği değeri veremediği gerçek bir üstad,değer ve beyefendi.Seninle gurur duyuyoruz koca yürekli insan.

10
26
yanıtYanıtla
FARUK:

Neyin üstadlığı ? Ne değeri ? Ne efendiliği ? Bİrtane faydasını söyle şu vatansızında herkes bilsin

yanıt9
yanıt1
uCube:

Bu adam Türkiye nasıl geldi? Gelirse zaten linç edileceğini bilmiyor mu? ;))) Ulan insan az akıllı davranır, atıyorum da biraz ufaktan sallayım der. :)

27
8
yanıtYanıtla
VatandAŞ:

Ekrana bu kadar da oynamayın. Herkes kameraya çeker bu hikaye anlatır. Şöhret ne iğrenç bir şey

20
6
yanıtYanıtla
efendi ferdi:

hayatında kaç defa şöhret oldun da konuşuyon kardeşim. . bilmeyen de seni popstar falan sanacak. . yürügit!

yanıt2
yanıt3
.......:

Sen başka ülkelerden b*kunda boğul Türkiye diyeceksin burada hakarete uğrayınca güvende misiniz? Hadi ordan

19
3
yanıtYanıtla
TACO:

ADAM GİBİ ADAM . . .

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title