Haberler

Bimeks 78. Mağazasını Turgutlu'da Açıyor

Teknolojide perakendenin öncü markası Bimeks Türkiye'nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam ediyor.

Teknolojide perakendenin öncü markası Bimeks Türkiye'nin dört bir yanında yeni mağazalarını açmaya devam ediyor. Bimeks, Türkiye'deki 78., Manisa'daki 3. mağazasını 12 Mayıs'ta Genel Müdür Arif Bayraktar'ın katılımıyla Pekdemir AVM'de saat 12.00'de açacak.

23 yıldır güven veren mağazacılık anlayışı ve daima müşterilerinin yararını gözeten yenilikçi hizmetleriyle Bimeks, mağaza sayısına bir yenisini daha ekliyor. Turgutlu'da 260 metrekarede hizmet verecek olan mağaza 12 Mayıs'ta, açılışa özel büyük indirimleri ile tüm teknoloji severleri karşılayacak. Cep telefonundan bilgisayar, televizyondan beyaz eşyaya kadar binlerce ürün büyük indirimleri ile yer alacak. İndirimlerden arasında; İndesit Bulaşık Makinesi 589 yerine 399 TL'ye, Casper Notebook 1171 yerine 799 TL'ye, 102 Ekran Samsung Led TV 2399 yerine 1699 TL'ye, Apple iPad2 Tablet 1233 yerine 849 TL'ye, Samsung Note 2241 yerine 1699 TL'ye, Nikon Fotoğraf Makinesi ise 399 TL yerine 179 TL'ye satışa sunulacak. Ayrıca tüm ürünler yüzde 10 hediye çekini de beraberinde kazandıracak. Kazanılan yüzde 10 hediye çekleri ile bir sonraki alışverişlerde indirim fırsatları devam edecek.

Bimeks her geçen gün binlerce çeşit ürünle hizmet verdiği mağaza sayılarını arttırıyor. Türkiye yatırımlarını devam ettirmeye kararlı olan şirket doğuda ve batıda çeşitli lokasyonlarda açtığı mağazalarıyla teknoloji hizmetini daha çok kişiye ulaştırıyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Turgutlu Türkiye Bimeks Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title