Haberler

Bikinili videosunu paylaşan Tuğba Ekinci, meydan okudu: Daha iyisi gelmeyecek

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, son olarak bikinili videosunu paylaştı. Ekinci paylaşımında, "Bu ülkeye daha iyisi gelmeyecek, var mı daha iyisi.? Daha iyisi varsa gösterin" diyerek meydan okudu.

Geçtiğimiz günlerde yemek fotoğrafı paylaşanlara tepki gösteren şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı paylaşımla yine gündem olmayı başardı.

"RESMEN GÖRGÜSÜZLÜK"

Tuğba Ekinci, "Her anınızı paylaşıyorsunuz tamam ama şu yemek sofranızı atmanız hiç hoş değil. Resmen görgüsüzlük. Yiyen var yiyemeyen var. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. Biraz edepli olun, yeter!" demiş ve bu paylaşımından tam 4 saat sonra yediği mangal etini paylaşarak herkesi şaşırtmıştı.

Bikinili videosunu paylaşan Tuğba Ekinci, meydan okudu: Daha iyisi gelmeyecek

"BÜ ÜLKEYE DAHA İYİSİ GELMEYECEK"

43 yaşındaki şarkıcı, şimdi de bikinisiyle ayna karşısına geçti ve yaza veda videosu çekti. Tuğba Ekinci, paylaşımında "Bu ülkeye daha iyisi gelmeyecek, var mı daha iyisi? Daha iyisi varsa gösterin" diyerek meydan okudu.

ADRİANA LİMA'YA MEYDAN OKUMUŞTU

Daha önce de bikinili fotoğraflarını paylaşan şarkıcı, dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima'ya meydan okumuş ve kalçasını göstermişti.

Bikinili videosunu paylaşan Tuğba Ekinci, meydan okudu: Daha iyisi gelmeyecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (207)

maho:

bir erkek donla bu şekilde poz verse sapık ilan edilir. Ancak kadın olunca cesur oluyor. tüküreyim anlayışınıza.

67
1
yanıtYanıtla
veysel:

diline sağlık

yanıt8
yanıt0
herif:

maşallah taş gibi kadın balık etli

19
26
yanıtYanıtla
Sandra:

Balık etlimi i?)Bu balık etliyse zayıf kim .siz şaşırmışsınız galiba gözünüz kör

yanıt0
yanıt0
ADAMM:

o derece yani, , senin burnuna bir osursa var ya yeminle kaçacak delik arasın a malak

yanıt36
yanıt17
cevdet:

Neyyy balık etimi killing be

yanıt0
yanıt0
camgöz:

kadın hakları kadınların aklını almış tabi bazı kadınların

24
15
yanıtYanıtla
Hasan ATA:

Türkiye salgın ile uğraşırken bunlar ne yapmak istiyor kardeşim hadi or dan utanmazlar

yanıt0
yanıt0
CAMCI HALİL:

BENCE DAHA KÖTÜSÜ GELMEYECEK

34
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Doğru söylüyor bu Ülkeye bundan ve bunun gibilerden edepsizi daha gelmez

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title