Haberler

Beşiktaş'ta Yeni Sezon Hazırlıkları (2) - Istanbul

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idmana izinli olan Pepe ve Quaresma'nın yanı sıra ameliyat olan Gökhan Töre katılmadı. Ülkesinden geç dönen Talisca, Gökhan Gönül ile birlikte bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş ve kaptan Tolga Zengin ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki 15 Şehitlerini Anma Törenlerine katıldıkları için idmanda yer almadı.

Yardımcı antrenör Şeref Çiçek'in yönettiği idmana ısınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular bir süre yarı sahada çift kale maç yaptı. Sonraki bölümde kanat organizasyonları üzerinde çalışan Beşiktaşlı oyuncular açma germe hareketleriyle günü noktaladı.

Çift kale maç esnasında Dusko Tosic ile çarpışarak ayağına darbe alan Denys Boyko'nun tedavisi saha içinde yapıldı. Ukraynalı kalecinin durumunun önemli olmadığı belirtildi.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına yarın Hollanda İkinci Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Gökhan Gönül Gökhan Töre Politika Güncel Haberler

title