Haberler

Beşiktaş, Radamel Falcao için Görüşmelere Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun transferi için görüşmelere başladı.

Mario Gomez'in ayrılma olasılığını başından beri hesaba katan Beşiktaş yönetimi boş durmuyor. Siyah beyazlılar, Chelsea'de kiralık oynayan Monaco'nun golcüsü Radamel Falcao için girişimlere başladı.

GOMEZ YOLCU

Beşiktaş, pazar akşamı Osmanlıspor'dan en az 1 puan alıp şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanırken, diğer yandan da transfer çalışmaları sürdürüyor. Ligde attığı 25 golle tartışmasız sezonun yıldızlarından biri olan Mario Gomez'in takımdan ayrılması kesin gibi. Çünkü Alman yıldız yakın çevresine, "Osmanlıspor maçında belki de taraftarlarımızın karşısına son kez çıkabilirim" dedi. Hatta menajerleri de "Gomez yüzde 100 ayrılıyor" diyerek, daha da kesin konuşuyorlar.

İspanyol, İtalyan, İngiliz ve Alman kulüplerinin talip olduğu Gomez, Fiorentina'ya dönmezse gideceği takımın ödeyeceği bonservis bedelinin yüzde 40'ını siyah beyazlılar alacak.

SADECE 1 MAÇTA İLK 11'DE OYNADI

1+1'lik opsiyon hakkını zaten 21 Nisan'a kadar kullanmayıp süre isteyen Gomez'in ayrılma ihtimalini hesaplayan Beşiktaş yönetimi de boş durmuyor. Siyah beyazlıların ilk alternatifi Radamel Falcao! Kiralık olarak oynadığı Chelsea'da yaşadığı sakatlıklardan ötürü istenileni veremeyen Kolombiyalı yıldız için yönetici Erdal Torunoğuları, girişmlerini başlattı.

Menajeri de Demba Ba ve Gomez'in Beşiktaş'ta yeniden doğduğunu belirterek, Atletico Madrid'ten sonra kötü sezonlar geçiren Falcao'yu siyah beyazlılara getirmeye hazır. Bonservisi Monaco'da olan Falaco, bu sezon sadece bir maçta ilk 11 olmak üzere 10 maçta oynadı. 30 yaşındaki Falcao, Monaco ve Manchester United'da da beklentileri karşılayamadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

VERCOŞKUYU:

ŞENOL HOCA ADAMA CAN SUYU VERİR GELSİN ESKİ GUNLERİNE DÖNDÜRÜRÜZ RENKLİLER ADAMI BİTİRİR BİZ PARLATIRIZ

4
0
yanıtYanıtla
FM Manager:

bu adam bitmis nüfusu bile yanlis. aslinda 3 yas daha yasli bu herif. inanmayan google a yazsin baksin cünkü kanitlandi!

1
1
yanıtYanıtla
8 TAŞ HATA YAPAR:

GOMEZ VARKEN FALCAO YU ALMAK SAÇMALIKTIR . FALCAO 1. 77 BOY KISA Bİ FORVET VE BİTİK HAVA HAKİMİYETİ YOK . TÜRKİYE LİGİ SERT Bİ LİG FİZİKLİ GÜÇLÜ FORVET LAZIM .

1
1
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

AĞLAMA FENEV-6SARAY AĞLAMA

yanıt1
yanıt0
DENİZCİ HÜSEYİN.:

bu adam şenol güneş futbol tarzı ile iş yapar. zaten bjk forvetiyseniz birazda yetenek varsa 20 gol atarsınız. ben cıkıyim 8 gol atarım. ki falcao dan bahsediyoruz avrupanın en köklü takımlarının tozunu yutmuş bir kişiyseniz ohoo her türlü. . son olarak şunu söyleyelim bu transfer oyle sanıldığı gibi kolay değil. falcaoyu avrupada bir çok takım ve brezilyadan çinden bile teklif var. beşiktaşın işi biraz zor. keşke gelsede bu senede şampiyon olsak. bu arada mario gomez bu sene kesinlikle gidiyor. .

1
0
yanıtYanıtla
FENEV:

AHH AMAN CANIM ÇEKTİ BENDE İSTERİMMM AHH YEEE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title