Haberler

Beşiktaş 1 Club Brugge 3 UEFA Kupası Özetleri (BJK Veda Etti)

Güncelleme:

Beşiktaş 1 Club Brugge 3 maç özeti. Beşiktaş UEFA Kupası'nda 2-1'in rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Club Brugge'ü ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci 45 dakikasına Beşiktaş golle başladı. İkinci yarısının başlamasından 5 dakika sonra Ramon Motta Brugge kalesine müthiş bir şut gönderdi ve top doksan diye tabir ettiğimiz noktadan ağlarla buluştu. Motta'nın golüyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bayram havası yaşandı. Müthiş gol sonrası Belçika ekibi Beşiktaş kalesinde 3 forvetle gol aradı.

Beşiktaş Club Brugge mücadelesinin geniş özet görüntüleri ve maç sonrası röportajlar. UEFA Kupası'nda oynanan tüm maçlardan özet görüntüleri izleyebileceğiniz bağlantılar haberler.com adresinde.

MOTTA'DAN FÜZE

İkinci yarının başlamasıyla rakip kalede baskıyı kuran Beşiktaş'ın golü bulması gecikmedi. Ramon Motta ceza sahasının dışından uzak köşeye yaptığı harika vuruşla Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Beklediği golü ilk yarıda bulamayan Beşiktaş ikinci yarının hemen başında bulduğu golle rahat bir nefes aldı.

66.DAKİKADA BRUGGE SKORU EŞİTLEDİ

66.Dakikada Beşiktaş savunmasının arkasına atılan topa Brugge santraforu iyi hareketlendi ve topu ağlara gönderdi. (1-1)

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Club Brugge ile karşılaştı. İlk maçı 2-1'lik skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar, maça hızlı başladı ancak hakem Karasev, taraftarları çıldırtan bir karara imza attı.

TÖRE PASI VERDİ, DEMBA BA KARŞI KARŞIYA KALDI

Mücadelenin 8. dakikasında Gökhan Töre'nin pası ile Club Brugge savunmasının arkasına sarkan Demba Ba, son adam olan Brandon Mechele'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Siyah beyazlı oyuncular bu pozisyonda serbest vuruş ve kırmızı kart beklerken; müsabakanın hakemi Sergey Karase ise aynı görüşte olmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Atatürk Olimpiyat Stadı Ramon Motta Club Brugge Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title