Haberler

Berrak'a Mahsun Kıyak!

Mahsun Kırmızıgül-berrak Tüzünataç Aşkı, Resmiyete Döküldü. Mahsun, New York'ta 5 Bin Minare İsimli Yeni Filminde Başrolü Sevgilisine Vererek Bir Anlamda Aşkını İtiraf Etti.

MAHSUN KIRMIZIGÜL-BERRAK TÜZÜNATAÇ AŞKI, RESMİYETE DÖKÜLDÜ. MAHSUN, NEW YORK'TA 5 BİN MİNARE İSİMLİ YENİ FİLMİNDE BAŞROLÜ SEVGİLİSİNE VEREREK BİR ANLAMDA AŞKINI İTİRAF ETTİ.

Beyaz Melek filmindeki başarısıyla adından uzun süre başarıyla söz ettiren Mahsun Kırmızgül'ün, genç oyuncu Berrak Tüzünaç ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu aşk dedikodularını yalanlayan iMahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'New York'ta Beş Minare'de başrolü Berrak Tüzünataç'a vermesi ise aşk söylentilerinin yeniden doğruğa çıkmasına neden oldu..

Birliktelikleri konusunda ser verip sır vermeyen ikiliden Mahsun Kırmızıgül, çıkan aşk söylentilerini engellemek için 'Ben Berrak Tüzünataç'ın oyunculuğunu Elveda Rumeli adlı dizide gördüm ve beğendim Ardından teklifte bulundum' dedi.

Berrak Tüzünataç ile iş dışında görüşmediklerini söyleyen Kırmızıgül, 'Nisan ayının sonunda Amerika'da çekimlere gidiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title