Haberler

    Berlin Türk Cemaati Seçime Gidiyor

    GEÇEN yıl dernek tüzüğüne aykırı yapıldığı gerekçesiyle mahkemenin yönetim kurulunu onaylamadığı TGB'de genel kurulu yeniden yapılacak.

    GEÇEN yıl dernek tüzüğüne aykırı yapıldığı gerekçesiyle mahkemenin yönetim kurulunu onaylamadığı TGB'de genel kurulu yeniden yapılacak. Kasım 2017'de yapılan genel kurulda başkan seçilen Selçuk Demirci, 65 üye derneğe de yazı göndererek yeni genel kurulu bildirdiklerini söyledi. Genel kurulda yeniden aday olacağını belirten Demirci, "Üye derneklerden ikişer delegelerini belirleyip bize bildirmelerini istedik. Dernek yönetiminden ayrıca derneklerinin mahkemeye kayıtlı olup olmadığını gösteren aktüel yazı da talep ettik. Cemaati daha fazla gereksiz konularla meşgul etmemek ve yıpratmamak için olağanüstü genel kurul kararı aldık" dedi. Demirci'ye rakip olarak dernek genel kurulunun tüzüğe aykırı yapıldığını iddia ederek mahkemeye taşıyan Birgül Özkılıç'ın da aday olması bekleniyor. Ancak Özkılıç, henüz bu konuda karar vermediğini söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Türkiye Gençlik Birliği Selçuk Demirci Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title