Haberler

Bergüzar Korel, spor kulüplerine yardım yapılıp hasta çocuklara bağış yapılmamasına öfke kustu

Güncelleme:

SMA hastası bebeğin ölüm haberini alan Bergüzar Korel, bir gecede kulüpler içim milyonlarca lira toplanıp hasta çocuklara için yardım yapılmamasına öfke kustu.

Bergüzar Korel, SMA hastası minik bebek Yusuf Ayaz'ın ölüm haberiyle sarsıldı. SMA hastası çocuklara yardım eli uzatabilmek için sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, acı haberi aldıktan sonra Instagram hesabından sitem etti.

"BİR GECE KULÜPLER İÇİN MİLYONLAR TOPLANIYOR ÇOCUKLAR İÇİN DEĞİL"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Korel, "O kadar üzgün ve öfkeliyim ki. Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki, bu yavrular ölüyor. Bas bas bağırıyoruz zaman yok diye. Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanlarıyla kampanya yapıp çırpınıyorlar. Bir yavrumuz daha melek oldu. Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip paylaşsanız, çağrıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Bu yavruların hayatta kalması bizim elimizde" dedi.

Bergüzar Korel, ardından yardıma ihtiyaç duyan SMA hastası çocuklar için başlatılan kampanyaları Instagram hesabında duyurdu.

İŞ ADAMLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU

Hesabının hikaye kısmında Koç Holding'i etiketleyerek paylaşım yapan oyuncu, "Bir gecede Beşiktaş Kulübüne 10.000.000 TL bağışlayansayın Rahmi Koç ve Koç Holding. Her zaman yardımseverliğiniz ile hepimizin saygısını ve sevgisini kazandınız. Benden size açık çağrı... Bu çocuklar için yapabileceğiniz bir şeyler vardır öyle değil mi? Bir çocuk hayatından daha önemli ne olabilir? Sahiplenin bu yavruları ve hayatlarını kurtarın" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel, spor kulüplerine yardım yapılıp hasta çocuklara sessiz kalınmasına öfke kustu

Bergüzar Korel, spor kulüplerine yardım yapılıp hasta çocuklara sessiz kalınmasına öfke kustu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (111)

ALİ:

Tatil pozlarını verirken iyidi ama . . . Boş yapmayı kes hepiniz aynısınız

19
25
yanıtYanıtla
okur:

Konuya odaklan hacı. İnsanlığını kaybetmişsen Allah kurtarsın seni

yanıt4
yanıt2
Mert:

Ali sen ne boş cahil insansın ya. Senin gibi cahiller yorum dahi atamamalı

yanıt3
yanıt1
ÇINAR:

Siz ne yapıyordunuz Bergüzar hanım, , kaç haftadır tatil fotoğraflarınız haber sitelerinde. . . Başlatsaydınız bir kampanya tatil yapana kadar, madem o kadar öfkelendiniz. . Her gün kaç çocuk ölüyor var mı haberiniz. . . . ne yaptınız onlar için, ben kendi adıma bişeyler yapmaya çalışan, gördüğüm, izlediğim, Gamze Özçelik hanım, Müge anlı hanım bu isimleri görüyorum. . . Sizin sadece bu ara tatil görüntüleriniz aklımda. . . Saygılar

33
8
yanıtYanıtla
Memur:

Biz memur maaşımızla elimizden geleni yapıyoruz da sizde bir tatil paranızı, bir tekne turu paranızı, elbiselerinize, ayakkabılarınıza, kuaförlerinize, makyaj malzemelerinize harcadığınız parayı verseniz zaten birçok hayat kurtulurdu.

25
9
yanıtYanıtla
1234:

vallahi kardeşim geçen hafta muğladan bir aile için yardım toplamak istedim instaya whatsaap duruma ıban verdim açıklama yaptım inan bir kişi yardım etmedi durum çok vahim neden mi geçenlerde irem derici 10 milyonum olsun mesleği bırakırım dediğinde hesabına takipçileri para yağdırmış yazık gühan değilmi

yanıt7
yanıt1
Mert:

memur neden sigara parası vermeseniz demiyorsun da makyaj malzemesi diyorsun. Hayatta herkesin zevkleri var. hemen ordan vurman gerekmiyor

yanıt0
yanıt1
emine boran:

cok hakli bu sikintili donemde futboldan baska bir sey yokmu isisz ailelere yardim ederseniz cok iyi olur

26
5
yanıtYanıtla
Batakçı:

Ağaçlar kesiliyor bahanesiyle memleketi yangın yerine çevirenlerin ele başlarındansınız, sizin yüzünüzden bu halk maddi manevi bedel ödedi, fakirleşti, önce vatanını, ve halkını sev sonra insan olduğunu anlayayım. Boş konuşma yapmayın, siz ve sizin gibi çok kolay kazandığınız milyarlardan fakirlerede verseniz dünya bu olmazdı, zaten, dünyadaki açlığın sebebide sizin doymamanız değilmi zaten.

13
14
yanıtYanıtla
zaza:

kadın dogru bişey söylüyor sen hala gezidemisin

yanıt10
yanıt5
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title