Haberler

    Bence Nanay Olan İsminin Türkçe Anlamını Türkiye'ye Girer Girmez Öğrendi

    İsmiyle Twitter kullanıcıları tarafından günlerce konuşulan Profesör Bence Nanay Türkiye'ye geldi.

    Cambridge Üniversitesi'nde ders veren bir felsefe profesörü olan Bence Nanay, Türkiye'deki Twitter kullanıcıları tarafından fark edildiğinde günlerce konuşulmuştu. Felsefecinin mavi tıklı profilini keşfeden bazı kullanıcılar geçen yıl, "Şaka sandım ama gerçekmiş, Cambridge'de felsefe hocasının adı gerçekten Bence Nanay'mış" diye paylaşımlar yapmıştı.

    Prof. Dr. Nanay'ın takipçi sayısı hızla arttı. Kimi "Nanay gülüm" türküsünü gönderdi, kimi sınırlı İngilizce'siyle adının Türkçe anlamını anlatmaya çalıştı.

    İsminin anlamını tam olarak öğrenemeyen Bence Nanay, İstanbul'a geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Bence Nanay, "İsmimin ne kadar komik olduğunu öğrenmek için Türkiye'ye geldim" dedi.

    Twitter hesabından havalimanında bir fotoğraf paylaşan Bence Nanay, "İsmimin Türkçe anlamının ne kadar komik olduğunu öğrenmem için İstanbul Havalimanı'na kadar gelmem gerekiyormuş. Hem de Türk gümrük polislerinden öğrendim…"

    Kaynak: TheGeyik / Komik - İlginç

    Cambridge Twitter Türkiye Komik - İlginç Haberler

    Bakmadan Geçme

    Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (30)

    Ampul:

    Adam Atatürk havalimanını görünce yanlışlıkla Suriyede aktarma yaptıgını sanıp ben Şama değil İstanbula bilet aldım diye olay çıkarmış. Adamı burası İstanbul diye zor ikna etmişler... Herif Türklere csizin akıbet bence benden de nanay" demiş...

    7
    9
    yanıtYanıtla
    Kasım6:

    Seni görseydi ermenistana geldim zannederdi herhalde

    yanıt6
    yanıt6
    Caner:

    Müslüman müslümanın din kardeşi olduğu için suriyeliler burda. Senin hristiyan olarak bunu anlaman için insan olman gerek.

    1
    9
    yanıtYanıtla
    Gercekler:

    Al evinde bak o zaman

    yanıt0
    yanıt0
    Orhan:

    Çok guzel cevap vermişsin Caner helal olsun sana

    yanıt0
    yanıt0
    Yildiz:

    Mus l’iman muslumanin kardeside yemende Sudi araplarin amarikadan aldigi son model olum kusan silahlarla oldur duk leri yoksul cocuk Yasli kadin musluman degil miydi binlerce suriyeli musluman degilmiydi turkiyeye geldi sudi araplar bir suriyeliyi ulkesine almadi zenginlikleri yerinde Hani musluman muslumanin kardesiydi kardeslik nerde kaldi saygilar

    yanıt0
    yanıt0
    Canan:

    Degerli profosor guzel ulkeme hos geldiniz .cok guzel bir isminiz var dunyada bu kadar savaslarin terorun doga katliaminin oldugu dusunuldugunde isminizi duyan herkeste bir gulumseme oluyor . insanlari gulumsetmek ne guzel.ulkemin cok guzel yerlerini geziniz cok guzel yemeklerimizden yiyiniz ve cok guzel duygularla ulkemden ayrilmanizi dilerim .

    8
    1
    yanıtYanıtla
    SOn mohikan:

    SURiyelilerden gezecek yerimi kalmış ;-)

    yanıt11
    yanıt3
    laya:

    hehehe yillardir buyuk cekmecede donen secim zamani dolaplardan bugune kadarkim senin haberi olmamasi cok tuhaf geliyor insana hehege adam bulmus bir gecim kaynagi istediginkadar sokaklarda gez calis kafadan bitirmis isi nekedar calisirsan calis diger partilerde yama birkaris hohohohoho hersene boyle herkese boyle herzaman boyle oyamman aman hehehe yurube hasan karagun kimtutar seni

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Letacari:

    bence nanay yerine şi nanay olsa Sezen Aksu daha mutlu olurdu

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title