Haberler

    Begüm Birgören: Butik işleri daha çok sevdim

    Güncelleme:

    TÜRSAK Vakfı'nın YouTube kanalında sinemaseverlerle buluşan "Senaryo Sohbetleri" programının yeni bölümüne Begüm Birgören konuk oldu.

    TÜRSAK Vakfı'nın YouTube kanalında sinemaseverlerle buluşan "Senaryo Sohbetleri" programının yeni bölümüne Begüm Birgören konuk oldu. Yönetmen Bora Talat Oyacı'nın moderatörlüğünü üstlendiği yayında oyuncu hakkında merak edilenleri anlattı. Oyunculuk hikayesinin küçük yaşlarda başladığını belirten Birgören, "Annem beni küçük yaşlardayken çok sık tiyatro ve bale gibi sanatsal aktivitelere götürür ve buna büyük önem verirdi. Bir gün Engin Alkan'ın oynadığı bir Şehir Tiyatroları oyununu izlediğim zaman çok etkilenmiş ve o oyundan çıktıktan sonra 'Onun bende bıraktığı etkiyi ben de başkalarında bırakmak istiyorum' diye düşündüm" diye konuştu. SEYİRCİNİN SEVGİSİ

    MOTİVASYON YÜKSELTİYOR

    Oyuncu ve seyirci arasındaki ilişkiye dair soruya cevap veren Birgören, "Bir oyuncunun seyirci tarafından çok sevilmesi onun motivasyonunu yükselten en önemli faktördür" dedi. Hiçbir zaman ana akım işlerden yana olmadığını ifade eden oyuncu, şunları kaydetti: "Butik işleri hep daha çok sevdim ve onların peşinden koştum. Menajerim her seferinde benimle çalışmak isteyenlerin ses getirecek projelerde oynamamı tercih edeceğini söyleyerek bana o tür işler önerse de ben biraz daha farklı bir düşünce yapısında oldum. Oyuncu olarak yer aldığınız projelerde birçok kaygınız oluyor. Dizi veya film için o kadar oyuncu arasından seçiliyorsunuz ve bu da ister istemez sizi kaygılı bir sürece itiyor."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Begüm Birgören Engin Alkan Yönetmen Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title