Haberler

Yol kenarına kamyonlarla dökülen sakatatlar vatandaşların tepkisine neden oldu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da mahallenin girişine kimliği belirsiz kişiler tarafından kamyonlarla dökülen sakatatlar vatandaşların tepkisine neden oldu. Sıcağın da etkisiyle mahalleyi dayanılmaz bir koku sardı.

Afyonkarahisar'da mahallenin girişine dökülen tonlarca sakatat hastalık tehlikesinden dolayı vatandaşları tedirgin etti. Kamyonlarla yol kenarına atılan işkembe ve kelle gibi sakatattan oluşan atıklardan dolayı mahalleyi dayanılmaz bir koku sararken, dökülen sakatatların tepecikler oluşturması ise dikkatlerden kaçmadı.

Merkeze bağlı Akçin Mahallesine girişine kimliği belirsiz kişiler tarafından kamyonlarla dökülen sakatat vatandaşların tepkisine neden oldu. Sıcağın da etkisiyle köyü kötü koku sardı. Hastalığa da davetiye çıkartan bu koku nedeniyle köylüler neredeyse dışarıya çıkamaz oldu. Mahalle sakinleri şimdi yetkililerin bu duruma bir çare bulmasını bekliyor.

Yol kenarına kamyonlarla dökülen sakatatlar vatandaşların tepkisine neden oldu

"KENDİ YERLERİNE GÖTÜRMÜYORLAR, BURALARA DÖKÜP GİDİYORLAR"

Mahalle Muhtarı Halit Kaplan, sakatatların Organize Sanayi Bölgesindeki mezbahanelerde kesilen kurban sakatatlarının gece yarısı mahalle girişine döküldüğünü öne sürdü. Kokudan duramadıklarını belirten Kaplan, "Köyümüz çok yakın buraya. Organize sanayideki kesimhaneler getiriyor buraya döküp döküp gidiyorlar. Kendi yerleri var ileride, yerlerine götürmüyorlar buralara döküp gidiyorlar. Koku şuanda mahalleyi sarmış durumda. Hastalık yapıyor, bol bol sinek yapıyor. Buna bir çare bulunması lazım" diye konuştu.

Yol kenarına kamyonlarla dökülen sakatatlar vatandaşların tepkisine neden oldu

"ŞİMDİ BİZ NE YAPACAĞIZ"

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünü aradıklarını ve onların resmi tatil olduğu bir şey yapamayacaklarını dile getiren Kaplan şunları söyledi:

"Belediyeyi aradık zabıta ilgileneceğiz dediler. Bir kamyon ve kepçe istedik bunların buradan kaldırılmasını istiyoruz. Burada yakında organizenin içerisinde kesimhaneler var hep onlar getirip, döküp, kaçıyor. Sadece burası değil ikinci küçük sanayinin arka tarafı var oralara da döküyorlar. Böyle çevre yolların kenarlarına döküp kaçıyorlar. Akşamları getiriyorlar genelde. Şuanda kokmaya başladı ve bütün köyü sardı koku. Şimdi biz ne yapacağız? Benim kepçem yok ki götürüp atsam bunları. Bekçimiz yok ki gece gündüz bekleyip bunlara çare bulsak. Yani caydırıcılığı yok bunun. İşte görüyorsunuz işkembeler burada. Biz şimdi salgın hastalık var diyoruz, pandemi var diyoruz buyurun kaynağı burada"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500

Yorumlar (16)

abdulbaki:

adımız müslüman, muamalemiz bir halt olmadığımızı gösteriyor.

26
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bir çukur kazıp bunları gömmek bu kadar mı zor nasıl pis ve tembel bir toplumuz derhâl kendimize çeki düzen vermezsek gelecek karanlık

18
0
yanıtYanıtla
REPUBLIC OF BANANA:

puhahaha sen buna laiksin TC. . böyle yobaz halka böyle davranış yakışır. boşverin lan kokuyu, ayasofyaya kılıçla çıkıyoz hüloooooğğğğğ

7
9
yanıtYanıtla
......:

Kurbanin yenilmeyen yerleri kedinin kopegin esemeyecegi bir derinlige gomulur.

12
0
yanıtYanıtla
Kurbanın her bir parcası mübarektir:

gerekli saygıyı göstermeyen kurban kes-me-sin!!! Sırf et icin kesen, kasab''a gitsin

12
0
yanıtYanıtla
Belediye:

1 Harfiyat kamyonuyla toprak dökemiyorlarmı üstüne boş arazi zaten

2
7
yanıtYanıtla
MUTTALİP:

Rezalet yıllardır müslümanların yaptığı hayvanları katledip etrafa sactıkları sözde kutsal saydıkları kurban artıkları kim inanır hiç kesmeyin Allah belki günahını katlamaz

2
5
yanıtYanıtla
UPSS:

Bİ BİTMEDİNİZ. Bİ BİTMEDİNİZ. YOK OLUN GİDİN MÜSLÜMAN ÜLKE BURASI GİDİN İSPANYADA YAŞAYIN O ZAMAN.

yanıt0
yanıt1
Erhan Çelebi:

Bu toplumun çok ciddi bir şekilde dinini tanıması gerekiyor;ilgili kurumların ve din adamlarımızın,dinde revizyon yapılması için gereken çalışmalarını ivedilikle yapması ve gerçek ayarlarına dönmesi lazım.

2
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

bir kepçe bulup derin bir cukura gömerek üzerini kapatmaktan acizmi bu mezbaha mübarek günde yapılan saygısızlık şu insanlara karşı

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title