Haberler

Bayanlar Hentbol 1. Lig

Pazarspor Bayanlar Hentbol Takımı Antrenörü Badoğlu: "Rahat bir şekilde kazanacağımızı biliyorduk"

Pazarspor Bayanlar Hentbol Takımı Antrenörü Fatma Badoğlu, Bayanlar Hentbol 1. Lig'de Adana Gençlik ve Spor Kulübü ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

Sahalarında Adana Gençlik ve Spor Kulübü ile yaptıkları ve 31-10 gibi farklı bir skorla aldıkları maçla ilgili açıklamalarda bulunan Badoğlu, kolay bir müsabaka oynadıklarını söyledi.

Badoğlu, rakiplerini tanıdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Rahat bir şekilde kazanacağımızı biliyorduk. İlk etapta arayı açmak, açtıktan sonra da yerli ve alt yapıdan kızlarımızla oynamak istiyorduk. Bunu da yaklaşık 40 dakika gençleri oynatarak gerçekleştirdik. Matematiksel olarak play-off'u garantilememize rağmen bizim için önümüzdeki haftalar önemli ve bu haftalarda da kaybetmek istemiyoruz. Çünkü play-off'a üst sıralardan katılmak istiyoruz."

Takım Kaptanı Hatice de bekledikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah play-off'tan da Süper Lig'e yükselmeyi başaracağız" dedi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Badoğlu Pazarspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title