Haberler

Survivor Batuhan'dan zehir zemberek sözler: Şampiyon olmayı hak etmiyorlar

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Survivor'dan sürpriz bir şekilde elenen Batuhan Karacakaya, verdiği son röportajında zehir zemberek sözler sarf etti. Karacakaya, "Kırmızı takım gerçekten Survivor'u yaşayan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımdan hiçbir kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor" dedi.

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasından elenen Batuhan Karacakaya, bir uygulama üzerinden verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği röportajla adından sıkça söz ettirecek gibi görünen Batuhan'ın sözleri önümüzdeki haftalara damga vuracak gibi görünüyor.

"MAVİ TAKIM ŞAMPİYON OLMAYI HAK ETMİYOR"

Karacakaya, "Adada kalmayı senden daha az hak ettiğini düşündüğün biri var mı?" sorusuna karşılık , "Kırmızı takım gerçekten Survivor'u yaşayan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımla birleştikten sonra net bir şekilde anladım. Diyorlar ki, "Hatırlıyor musun? Bir hafta aç kaldık, Mavi takımdan hiçbir kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor. Bence kesinlikle Kırmızı takımdan birileri bu şampiyonluğu almalı" sözlerini dile getirdi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Batuhan Karacakaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (10)

buşra krt:

Bir dokunulmazlık bile alamadın şimdi güçlü olan insanlara hak etmiyor diyemezsin. Mavi takıma saracağına bir oturup düşün elenmene sebep olan oylamada oyların neden kim için bölündü?

150
159
yanıtYanıtla
Bahar gulmez65 Gulmez:

Batuhan bence mavi takımdaki hiç kimse hak etmiyor diyemezsin çünkü poyrazın ve ayşenin senden daha çok hak ettiğini düşünüyorum orada senden daha az hak eden birileri varsa o da aleyna ve doradır

121
138
yanıtYanıtla
ümit bursalı:

Ağlama batuhan hala konuşuyorsun suçu kendinde ara

64
87
yanıtYanıtla
Hasret Yaşar:

Batuhan ağlamanı gerektirecek bir şey yok ağlamada zaten mavi takıma tabiki bı kaç sözün olabilir bı kere sen neden elendin sence çünkü şampiyon olmayı hakketmedin ! Ve burda haksızlık yok bence adil olan bu yarışmaydi .....

64
80
yanıtYanıtla
TR-army BTS:

Ben Batuhana sonuna kadar katılıyorum mavi takımdan 1 i bile hak ettmiyo hepsi karaktersizlik abidesi poyraz ve Ayşe de başta??

yanıt12
yanıt16
Gamer Amca Tv:

savas meydanında erkek gibi dovusemeyen , git evinde annenın dizinin dibinde agla ....kalite asla tesaduf degildir ...

35
26
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Sinsi Batuhan iyiki elendi

27
34
yanıtYanıtla
Hayri Erilmez:

Niçin haksız bir survivor var burda hak edenin yeri değil burası kişi kayırma yeri dır acun ılıcalı organize ediyor bu veda edecek kişileri kimini sakatlık nedeniyle kimini ortaki durumuna göre gönderiyor

15
10
yanıtYanıtla
Cem Kandemir:

Hiç ağlama bulunduğun süre boyunca 2 yüzlü söylemlerinle tavrınla,özenti saçma kameraya oynamalarınla yarışma süreni çoktan doldurmuştun Batuhan,,,bu yaşına kadar seni hep pof poflamışlar,,hep haklısın en güzelini sen yaptın diyerek,olduğundan daha iyi zannettirmişler ne yazıkki

6
14
yanıtYanıtla
yanlizlar limani:

Ego kasmaktan yarışamadı şimdide konuşur boş boş sen hak etmiyordun zaten o yarışmayı ...

11
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title