Haberler

Basketbol - Erkeklerde Vecihibey, Kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye Şampiyonu Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği Vecihibey Ortaokulu ile Özel Çayyolu Anafartalar Ortaokulunun final maçından detay görüntü Seyircilerden detay görüntü Kupa töreninden detay görüntü Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Aslan'ın konuşması Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği Erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu Okullararası Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Basketbol Birinciliği'nde, erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği

Vecihibey Ortaokulu ile Özel Çayyolu Anafartalar Ortaokulunun final maçından detay görüntü

Seyircilerden detay görüntü

Kupa töreninden detay görüntü

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Aslan'ın konuşması Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği

Erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu

Okullararası Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Basketbol Birinciliği'nde, erkeklerde Vecihibey, kızlarda Bahariye Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çankırı'da gerçekleştirilen şampiyona, final maçlarıyla tamamlandı.

Erkeklerde Vecihibey Ortaokulu, finalde Özel Çayyolu Anafartalar Ortaokulunu 58-25 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Kızlarda ise Bahariye Ortaokulu, Bayrampaşa Ortaokulunu 38-35 mağlup ederek birinciliği elde etti.

Maçların ardından düzenlenen törende şampiyon olan takımlar kupalarını aldı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti.

Müsabakalara toplam 16 takımın katıldığını belirten Aslan, "Yaklaşık 230 öğrencimiz şampiyonada mücadele etti. Çok renkli bir organizasyon oldu. Ortaya konan güzel maçlar için sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Velilerin de ilgili olduğunu ifade eden Aslan, "Velilerimiz çok güzel bir şekilde takımlarını destekledi. Bu destekleri dolayısıyla kendilerini kutluyorum. Renkli görüntüler ortaya çıkardılar" diye konuştu.

Öğrenciler açısından bu tür organizasyonların önemli olduğunu kaydeden Aslan, "Bu tür organizasyonlar öğrencilerimizin gelişiminin önünü açar. Bu anlamda çok önemsiyorum. Şampiyon olan takımlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Aslan Bahariye Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title