Haberler

Başkent'in Zirvesi"Nden "Sıfır Risk" Formülü

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Başkent'in neredeyse her bölgesinde proje konutlar inşa edilirken, konut alıcısının da ister istemez aklı karışabiliyor. Ankara firmalarının ardından İstanbul'da faaliyet gösteren inşaat firmalarının da Başkent'te konut projelerini hayata geçirmeye başlaması hem konut kalitesi hem de doğru fiyatlandırma anlamında risk unsurları taşıyor.

En az riskle konuta ulaşmak isteyenler için uzmanlar projenin lokasyonu, mimari yapısı, fiyat aralığı gibi detayların iyi incelenmesi gerektiğine işaret ediyor.

Ankara'da 185 metrelik yüksekliğe sahip "Başkent'in zirvesi" One Tower Kule Konut ve AVM projesini hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Başkent'te "sıfır risk" ile inşa edilen ender projelerden birini hayata geçirdiklerine dikkati çekti.

One Tower'ın özellikle lokasyonuyla diğer projelerden ayrıldığına işaret eden Özçelik, "Konut almak çok zor bir iş. Karar vermenin oldukça uzun sürebildiği bu süreçte ev almak isteyenleri de çeşitli riskler bekliyor. Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower ile risksiz konut almayı hayata geçiriyoruz. En değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, çevresel düzenlemelerin tamamlanmasının ardından hemen oturulabilecek şekilde projelendiriyor. Bu sayede konut almak isteyenlerin güvenini kazanıyoruz" dedi.

Şu anda inşaatın önemli bir bölümünün tamamlandığına vurgu yapan Özçelik, One Tower'in bölgede başlayan yeni projelerden oldukça avantajlı bir konumda bulunduğunu bildirdi. Özçelik, şunları söyledi:

"One Tower her anlamda konut almak isteyenlerin akıllarında soru işareti kalmadan tercih edebileceği bir proje. Öncelikle teslim tarihimiz yakın olduğu için yeni başlayan diğer projelerden bir adım öndeyiz. Ayrıca projemizin alt kısmında yaşam alanları da olacak. Bu da birçok projede yer almayan bir detay. Üst düzey kesimin yaşamını sürdürdüğü Oran bölgesinde One Tower gibi detaylı bir konsepte göre fiyatlarımızın da uygun olduğunu söyleyebilirim. Murat Tabanlıoğlu gibi uluslararası alanda ünlü bir mimar tarafından projelendirilen One Tower'ı 'sıfır risk' ile satışa sunduk. Projemizden konut almak isteyenlerin aklında en ufak soru işareti olmayacak. İTO Yatırım olarak, Ankara'nın en güçlü ortaklıklarından biri olarak faaliyet gösteriyoruz. Tüm Ankara'nın konuştuğu projeleri üreten önemli bir firmayız. Hatta yeni projelerimizin de hazırlıklarına başladık."

UYUYAN GÜZEL SERGİSİ

Bu arada, bir sanat galerisine dönen One Tower Satış Ofisi'nde Anneler Günü nedeniyle hafta sonu açılan "Uyuyan Güzel" konulu fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Fotoğraf Sanatçısı Aytül Keskin'in doğum fotoğraflarının yer aldığı siyah-beyaz ve renkli fotoğraflardan oluşan sergiye çok sayıda davetli katıldı.

ONE TOWER

1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta.

Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yaptığı One Tower'ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, satranç salonu,dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.

One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özkan Özçelik İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title