Haberler

Başkan Yılmaz'dan Kırsal Mahalle Ziyaretleri

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, ilçeye bağlı Çivi, Ballı, Aşağı Köselerli ve Evren mahallelerine giderek vatandaşların sorularını dinledi.

Çivi Mahalle Meydanı'nda, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, mahalle muhtarı Ali Osman Turcan, Ballı Mahalle Muhtarı Halil Yılmaz ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Mahalle sorunları hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, sorunları tek tek not alarak en kısa zamanda istenen hizmetlerin yapılacağını söyledi.

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, "Kırsal mahalle sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini ilk ağızdan dinlemek istedik. İletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz. Acil çözüm gerektirenleri tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nebi Yılmaz Evren Mut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title