Haberler

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşini vuran şüpheli çocuk cinsel istismarcısı çıktı

Güncelleme:

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşinin uğradığı silahlı saldırıya ilişkin Başsavcılıktan yapılan açıklamada olayın şüphelisinin çocuklara cinsel istismardan kaydı bulunduğu, olay günü Antalya'dan geldiği ve olayı gerçekleştirip plakasını gizleyerek Burdur'dan Antalya'ya geri döndüğü belirtildi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'in evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Başsavcılık tarafından faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların çok yönlü olarak kapsamlı şekilde yürütüldüğü belirtilerek, "Bu kapsamda, daha önce gözaltına alınan bir kişi bulunmakta olup daha sonra ise olayın şüphelisi olarak mülkiyeti belediyeye ait olan S.L. isimli otelin işletmecisi E.E. iki tabanca ile birlikte, ayrıca 6 şahıs Antalya'da yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Adı geçen şahsın işlettiği otelin işletme ruhsatı, Kimlik Bildirme Kanununa aykırı hareket etmesi sebebi ile Yeşilova Kaymakamlığının bildirimi üzerine 15 Nisan tarihinde Yeşilova Belediye Başkanlığı tarafından idari bir işlem ile iptal edilmiştir" denildi.

PLAKASINI GİZLEYEREK ANTALYA'DAN GELDİ

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Çocukların cinsel istismarı, kasten yaralama, adam öldürmeye tam teşebbüs, yağma, uyuşturucu ve tehdit gibi çok sayıda suç kaydı bulunan E.E.'nin olayın gerçekleştiği saate yakın bir zamanda Antalya'dan gelerek Burdur'a giriş yaptığı ve olay saatinin hemen sonrasında plakasını kapatarak Burdur'dan ayrıldığı Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından tespit edildiği ifade edildi.

OLAYIN SALDA GÖLÜ İLE İLGİLİ YOK

Diğer yandan şüphelilerin son yargı paketi ile ceza evinden tahliye olan hükümlüler arasında yer aldıkları iddialarının asılsız olduğu belirtildi. Ayrıca meydana gelen olayın, Salda Gölü ve burada yürütülen çalışmalarla bir ilgisi bulunmadığı da eklendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Başsavcı Yeşilova Antalya Burdur 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

yadırgayan var mı ?:

Kızılcahamam saldırganı inek hırsızı çıkmıştı. Bu da istismrcıymış. . Kimlerin, kimlerden rahatsız olduğu yayaş yavaş anlaşılıyor. .

15
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Bunlar Rahşan Affı ile serbest kalanlardan mı acaba? Devlet kişilere karşı işlenen suçları affedemez. Ederse bir daha seçilemez. Oy alamaz.

6
1
yanıtYanıtla
zülfikar:

Noldu ihaleyi mi kazanamadın yoksa aldığın söz mü tutulmadı ? Şaşırdın mı ?

0
4
yanıtYanıtla
işletmeci karadeniz:

Bir tesisin kimlik bildirim yasasına muhalefet etmesi emniyet ve kaymakamlık tarafından alınan karar doğrultusundan dolayı işletmenin işyeri ruhsatı iptal edilir ve işlemlerin uygulanması için belediyeye işi havale ederler ama bu odun kafalı işletmeci uygulamayı sanki belediye başkanı bu işi durduramadı düşüncesine gitmiş başkan ne yapsın emniyet kaymakamlık kararını nasıl durdursun öyle bir yetki yokki. Yasada 2 defa kimlik kaydı yapmazsan ruhsat iptal edilir yazıyor bunun başkanla ilgisi yoktur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title