Haberler

Başkan Sağıroğlu'ndan Anlamlı Ziyaret

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 15 Temmuz Şehitlerinden Sedat Kaplan’ın annesi Ören Kaplan ve 2011 yılında Libya’da vurularak öldürülen Yunus Emre Çelik’in annesi Sevim Çelik’i evlerinde ziyaret etti.

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 15 Temmuz Şehitlerinden Sedat Kaplan'ın annesi Ören Kaplan ve 2011 yılında Libya'da vurularak öldürülen Yunus Emre Çelik'in annesi Sevim Çelik'i evlerinde ziyaret etti.

Sedat ve Yunus Emre'ye Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Başkan Sağıroğlu, "Sedat kardeşim 15 Temmuz gecesi vatanını hainlere karşı savunurken şehit oldu. Yunus Emre kardeşim ise gurbet ellerde hainlerin silahından çıkan kurşunla şehitlik mertebesine ulaştı. Allah ikisine de gani gani rahmet eylesin. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız" dedi.

Kadınlara karşı daima hoşgörülü olunmasına dikkat çekerek sözlerine devam eden Başkan Sağıroğlu "Cennet annelerin ayağı altındadır. Dinimiz, kadını erkek karşısında anneliğiyle çok daha üstün kılmıştır. Kadınlara karşı daima hoşgörülü olunmalıdır. Hayatımızın temelini şekillendiren kadınlar toplumumuzun en önemli bireyleridir. Toplumun temeli ailedir. Ailenin temeli de kadındır. Fazileti, erdemi iffeti ile toplumumuzun mimarı ve kültür taşıyıcısı olan kadınlarımızın öncelikli görevi anneliktir. Çünkü çocuklarımızı, gelecek nesillerimizi yetiştiren annedir, kadındır" diye konuştu.

Başkan Sağıroğlu'nun anlamlı ziyareti karşısında Kaplan ve Çelik aileleri kendisine teşekkür ettiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sağıroğlu Sevim Çelik Trabzon Yomra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title