Haberler

Başkan Hürriyet, Alikahyalılar ile buluştu

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Sen Anlat İzmit Söz Sizde" etkinlikleri kapsamında Alikahya halkıyla buluştu.

KOCAELİ (İHA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Sen Anlat İzmit Söz Sizde" etkinlikleri kapsamında Alikahya halkıyla buluştu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet "Sen Anlat İzmit Söz Sizde" etkinlikleri kapsamında Atatürk, Merkez ve Fatih Mahallerini kapsayan Alikahya halkıyla bir araya geldi. Başkan Hürriyet'in vatandaşların sorunlarını tek tek dinlediği toplantıya meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve bölge mahallelerinin muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Programda konuşan Başkan Hürriyet, "Daha güzel bir Alikahya için elimizi taşın altına koyduk. Bu bölge bize güvendi biz sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Seçim öncesi ve sonrası sık sık bir araya geldik. Alikahya'nın sıkıntılarını biliyorum. Spor alanları, park alanları ve çevre temizliği gibi bir çok sorunu planlarımız arasına aldık" dedi.

Konuşmalarına devam eden Hürriyet, "Burada ki en büyük sorunun İZAYDAŞ'tan gelen çöp kokusu olduğunu biliyoruz. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile çeşitli görüşmelerimiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız bize hangi görevi verirse partizanlık yapmadan destek oluruz. Çünkü kimse bu çöp kokusunu çekmek zorunda değil. Bu kokudan kurtulmak için elimden geleni yapacağım. Biz daha güzel bir Alikahya için çalışacağız. Milletin parasıyla oluşmuş bütçeyi harcama yeri yine millettir. Şeffaflık ve adaletli davranmak seçimden önce vaatlerim arasındaydı, yine aynı şeffaflık ve adalet duygusuyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

Belediye projelerinin hakkında bilgi veren Başkan Hürriyet, "Projelerimizin çoğunu ilk 100 günde başlattık. Birçok çalışmaya imza atmaya başladık. Örnek verecek olursam kreşlerin açılmasıyla ilgili kreş müdürlüğümüz önümüzdeki ay kuruluyor. Eylül ayında inşallah kreş yapımına başlıyoruz. Önümüzdeki yıl birçok bölgemizde belediyemize ait kreş yapılacak. Önümüzdeki ay veteriner işleri müdürlüğü kuracağız. Hayvanlarımız için barınak değil yaşam alanı oluşturacağız. Hem hayvanlarımızı sahiplendireceğiz hem de gönüllü hayvan severlerin desteği ile hayvanlarımız güzel yaşam alanlarına sahip olacak" şeklinde konuştu.

Toplantıda vatandaşlardan gelen talep üzerine Alikahya Merkez Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı için bir karar alındı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı saat 10.00-17: 00 saatleri arasında trafiğe kapalıyken alınan ortak kararla saatlerde değişiklik yapıldı. Bulvar 13.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak. Başkan Hürriyet şimdilik bu saat değişikliğini uygulayacaklarını, aksilik yaşanması halinde tekrar bir düzenleme yapabileceklerini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Kaplan Hürriyet Alikahya Hürriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title