Haberler

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Esnafa Ziyaret

Güncelleme:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Mehmet Ekinci'nin esnaf gezisine Başkan Yardımcısı Giray Küçük, Eyyübiye Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı İlhami Günbeği ve Meclis Üyesi Levent Çelik'te eşlik etti.

30 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlara söz ve vaatler verdiklerini dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, akşam saatlerinde esnaf gezisine çıkarak 30 Mart sonrası da halkın arasında olduklarını söyledi.

Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan Kapaklı Pasajı, Saray önü, Divan yolu, Yıldız Meydanı ve Haşimiye Meydanı'nı gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü noktasında ilgili birimlere telefonla ulaşan Başkan Ekinci, gerekenlerin yapılması yönünde talimatlar verdi.

Esnaf gezisi sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, '30 Mart öncesi vatandaşlarımıza sözlerimiz vaatlerimiz vardı. Şimdi 30 Mart sonrası bir belediye başkanı olarak, halkımızın arasındayız. Dinlenmek amacıyla halkımızın arasında tur atıyoruz. Halkımızın arasındayken de onların sorunlarına çözüm bulma adına aralarındayız. Biz ortak akılın gerektiği programlar yapmak durumdayız. Sıfırdan kurulan bir ilçede esnafımız geziyoruz fikirlerini alıyoruz. Onların bizlere olan taleplerini uzmanlarımızla birlikte değerlendirip ve buradan çıkan sonuç ne ise olduğu gibi uygulayacağız. Bu biriken sorunları arkadaşlarımız ile bir araya gelip haftaya bakalım tarzı, zaman noktasında sıkıntı yaratır. Dolayısıyla buradaki alanla ilgili arkadaşlarımız kim ise kendileri ile hemen görüşüyoruz. Gezimizde bize iletin sorunları arkadaşlarımızı aradıktan sonra, daha gezimiz bitmeden geri dönüşler oldu. Gerekler yapıldı gibi bu tarz şeyler. Bunlar tabi olması gereken şeyler, devletin imkanları çok geniş, geniş olan imkanları, bizler vatandaşa sunmak zorundayız, pratik bir şekilde davranmamız gerekiyor' dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Çelik Ak Parti Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title