Haberler

Başkan'dan Kamerhan Sitesi'ne Müjdeli Haber

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, haftasonu Düğmeciler Mahallesi'nde bulunan Kamerhan Sitesi sakinleriyle biraraya geldi.

Yaklaşık bir yıl önce İSKİ'nin atık su tüneli inşaatı sırasında sitedeki bazı bloklarda çatlaklar ve bahçede çökme meydana gelmiş, 3 blok mühürlenerek tahliye edilmişti. Eyüp Belediyesi o günden itibaren bu konuyla yakından ilgilendi ve mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını çözmek için seferber oldu. Site sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi ve sitedeki blokların kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden inşa edilmesi konusunda tüm çalışmalar yapıldı.

Eyüp Belediye Meclisi, bölgedeki imar planlarında değişiklik yaparak emsal artışı kararı aldı ve sitenin yıkılıp yeniden yapılması konusunda uzlaşmaya varıldı. Site sakinlerine bu kararı , Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu bugün site bahçesinde düzenlenen toplantıda iletti. Başkanı çiçeklerle karşılayan site sakinleri, desteklerinden dolayı Eyüp Belediyesi'ne çok teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title