Haberler

Başkan Baran: "Evet Demek, Millet Egemenliği Demek"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Çamlıtepe’de vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Evet demek, millet egemenliği demek” dedi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Çamlıtepe'de vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Evet demek, millet egemenliği demek" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat üyeleriyle birlikte Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

16 Nisan'da yapılacak referandumun önemine değinen AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem, "Ülkemizin önünü açacak, yarınlarımızı garanti altına alacak bu referandum değişikliği için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, "16 Nisan'da evet demek, egemenlik yetkisinin kayıtsız ve şartsız net bir biçimde milletin eline geçmesi demektir. Egemenlik sadece milletimizin kontrolündedir" dedi. Körfez'in 16 Nisan'da kendine yakışanı yapacağını belirten Başkan İsmail Baran, "16 Nisan, tarihi bir fırsattır. Bu nedenle ülkemizin önünü açacak, yarınlarımızı garanti altına alacak, çocuklarımıza belki de en büyük hediyemiz olacak bu referandum değişikliği için hepimiz üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır da çok uzun yıllardır Türkiye'de egemenlik yetkisinin milletin elinde olmadığını belirterek, "Egemenlik yetkisi anayasa ile vesayet odaklarına aktarılmış vaziyette. 16 Nisan'da evet demek, egemenlik yetkisinin kayıtsız ve şartsız net bir biçimde milletin eline geçmesi demektir. Egemenlik sadece milletimizin kontrolündedir" ifadelerini kullandı.

Programda daha sonra vatandaşların merak ettiği sorular cevaplandırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Sami Çakır AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title