Haberler

Başkan Alıcık, Nazgiad İftarına Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Genç İş Adamları Derneği (NAZGİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Genç İş Adamları Derneği (NAZGİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ahmet Şensan Kültür Merkezinde düzenlenen İftar Yemeğine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Binbaşı Baki Deniz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yanı sıra Nazilli Protokolü Nazillili İşadamları ve çok sayıda davetli yer aldı. Yaklaşık bin beş yüz kişinin katıldığı iftar yemeğinde okunan yemek duasın sonrasında NAZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başol; "Dostlukların Sevgi ile Beslendiği Bu Mübarek Ramazan Ayında Nazilli Genç İşadamları Derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldik. Başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere emeği geçen herkesin yüreğine sağlık Allah kabul etsin" dedi.

Bolluk Bereket ve Mağfiret ayında düzenledikleri iftar yemeğinde kendileri ile bir araya gelmekten dolayı onur duyduğunu belirten, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm misafirlerin ve Nazilli hemşerilerinin Ramazan ayını ve şimdiden Ramazan bayramını kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Ekrem Turan Mehmet Okur Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title