Haberler

Başbakan Yıldırım: Gülen'in İadesi İçin ABD'ye Dosyayı Gönderdik

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım, Fethullah Gülen'in iadesi için ABD'ye 4 tane dosyayı gönderdiklerini açıkladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişiminin 1 numaralı şüphesi Fethullah Gülen'in iadesi için ABD'ye gerekli dosyayı gönderdiklerini belirtti.

"İSTEMEDİKLERİ KADAR KANITI ÖNLERİNE KOYACAĞIZ"

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün istisnasız herkes, tüm dünya bunların ne kadar tehlikeli, silahlı bir örgüt olduğunu bir kez daha görmüştür. Şimdi, Cumhurbaşkanımız da ben de terörist başının iadesi için ABD'ye çağrımızı yaptık, dosyamızı gönderdik. Adalet Bakanı dosyayı gönderdi. 4 tane dosya gönderildi. Kanıt sunun diyorlar, görünen köy kılavuz ister mi? İstemedikleri kadar kanıtı önlerine koyacağız."

KANLI DARBE GİRİŞİMİNİN 1 NUMARALI ŞÜPHELİSİ

15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ'cü teröristlerin hükümete yönelik kanlı darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iki ana soruşturma başlatırken, bir numaralı şüpheli olarak Fethullah Gülen gösterilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Politika Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (21)

AKP LAİKLİĞİ ÖNEMSEMEDİ:

ANLADINIZMI LAN ŞİMDİ LAİKLİK BU ÜLKEYE NEDEN GEREKLİYMİŞ AKP LAİKLİĞİ KALDIRMAYA ÇALIŞTI BUNUN YASADAKİ KARŞILIĞI İDAMDIR AMA AKP DEN KİMSE İDAM EDİLMEDİ

8
13
yanıtYanıtla
Bvc:

Rabia ruhu diyen cbaşkanı danışmanına diyorum. Biz demokrasi cumhuriyet için sokağa çıkıyoruz. akp yeni darbe peşinde. Halkı ayırmayı sakın. işd görüntüleri ne demek

9
5
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

ABD gerçek delil bekliyor. AKP ise kendi iddaalarını delil diye gösteriyor. Üstelik ABD Gülen cemaati AKP nin kuruluş sponsoru olduğunu biliyor. SİZDE GERİ VERİLMEYECEĞİNİ BİLİYORSUNUZ DA MİLLETİ KANDIRMAK İÇİN YAYGARA KOPARIYORSUNUZ.

10
1
yanıtYanıtla
hak:

Kendi yalanlariniz nasil cikiyor ortaya. Demek ki simdiye kadar istememissiniz, bosuna Eyyy Amerika cekmissiniz. Basiretsiz tezgahcilar sizi.

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınt123:

diyanet birlik sala ezan ile işid görüntülerine zemin hazırlıyor. Sabaha kadar bu ne . Kafa keselim diyen adamlar dolu.

2
8
yanıtYanıtla
KADI:

HEPINIZ GÜLENIN TALEBESIYIDINIZ SIZLERIN TOPUNU YARGILAMAK LAZIM SESINIZ COK CIKIYOR SONU HEPINIZE DOKUNMASIN. .

10
0
yanıtYanıtla
ŞİMDİ YAZMANIN ZAMANI MI BİLMİYORUM AMA:

SAYIN BB DAHA ÖNCELERİ İSTEMİŞTİK DİYE ELLİ KERE SÖYLENMİŞTİ. SÖYLENENLER YALANMIYDI

7
1
yanıtYanıtla
isimsiz:

fetocularla beraber yürüdük biz bu yollarda dosyasinida gönderdinmi

7
1
yanıtYanıtla
tevno:

NATO ve AB den çıkta anında bitirsinler seni. . ambargonun ne demek olduğunu bilmeyen cahil. . . kolaymı öyle entegre olduğun düzenden çıkıp tek başına yaşaman. . . yamyammısın sen?

7
0
yanıtYanıtla
ŞİMDİ YAZMANIN ZAMANI MI BİLMİYORUM AMA:

MİLLİ EĞİTİM DE YUVALANAN VE ÖRGÜTLENEN BU HAİN UZANTILARINA DA EN KISA ZAMANDA OPERASYON YAPILMALI. GENÇLERİMİZİ DE KORUMALIYIZ

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title