Haberler

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde spor dalında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Kaymakam Nevzat Şengök, 2016-2017 eğitim öğretim yılında il ve ilçe genelinde spor dalında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kaymakam Şengök, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, başarının sadece eğitimle kısıtlı olmadığını belirtti.

Öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini ifade eden Kaymakam Şengök, "Yerköy ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz 2016-2017 eğitim öğretim yılındaki spor müsabakalarında il genelinde çeşitli derecelere girmiş bulunmaktadırlar. İlçemizde gerek eğitimde olsun gerekse spor müsabakalarında bizleri gururlandıracak derecelere girmektedirler. Bu durum bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim."

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevzat Şengök Yozgat Yerköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title