Haberler

Barış'ın Hayranları Hastane Bahçesinden Ayrılmıyor

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası Hastaneye Kaldırılan Ünlü Şarkıcı Barış Akarsu'nun Yakınlarının ve Hayranlarının Umutlu Bekleyişi Sürüyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun yakınlarının ve hayranlarının umutlu bekleyişi sürüyor.

Hastane bahçesine gelen sanatçının her yaş grubundan hayranları, gelecek iyi haberi bekliyor. Özel Bodrum Hastanesi'ne gelerek genç şarkıcının durumunu öğrenmeye çalışan Elif Erdem isimli yaşlı bayan, torunundan dolayı Barış Akarsu'ya hayranlık duyduğunu söyleyerek, sıcak havaya rağmen yürüyerek geldiği hastane bahçesinde dua etti. Elif Erdem, "Allah'ım bir şey yapmasın. Allah'ım Barış'a ömür versin. Gençliğine, annesine, babasına bağışlasın. Benim torunum onun dizilerini kaçırmıyor. Ben de onu izleyerek

çok sevdim. Gençlere bir şey olmasın. Barış'ı çok seviyorum" dedi.

9 yıldır birlikte yaşadığı Rozita Mert ile birlikte Belçika'dan Bodrum'a gelen gurbetçi Önder Kürkçü de, ünlü şarkıcının bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulundu. Barış'ın dizisini çok sevdiklerini söyleyen Kürkçü, "Allah yardımcısı olsun. İnşallah kurtulur. Onu, dizisinden tanıyoruz. Geçen ay Türkiye'ye geldik. Bütün CD'lerini aldık, Belçika'ya geri döndük. Kötü haberi alınca tekrar Bodrum'a geldik" diye konuştu.

Ağlamaktan bitkin düşen Rozita Mert de, çok üzgün olduğunu, bir an önce Barış'ın sağlığına kavuşmasını istediğini söyledi.

Genç şarkıcının babası Selahattin Akarsu'yu, Barış'ın dizideki rol arkadaşı Merve Seli teselli etmeye çalıştı. Hastane bahçesinde bitkin düşen baba oğlu için dua ederken, kardeşi Nesrin ise hastane bahçesinde Barış'ın sevenleriyle birlikte umutla ondan gelecek iyi haberi bekliyor.

(OU-AT-FD-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title