Haberler

Banka.com Alan Adı Alanadlari.com'da Satışta

Türkçe alan adı pazarına hitap eden ilk ve tek dijital piyasa olan AlanAdlari.com, Banka.com alan adını satışa sundu.

Türkçe alan adı pazarına hitap eden ilk ve tek dijital piyasa olan AlanAdlari.com, Banka.com alan adını satışa sundu. Bankacılık ve finans sektörünü yakından ilgilendiren alan adını (domain name) satın almak isteyenlerin AlanAdlari.com üzerinden teklif vermeleri gerekiyor.

AlanAdlari.com kurucusu Okan Yıldırım konu hakkında şunları söylüyor:

"AlanAdlari.com'da satın alınabilir durumda 60.000'in üzerinde domain name bulunmakta. Sitemizde yer alan alan adları farklı sektörlere hitap ediyor. Bu alan adlarının en çok ilgi görenlerden birisi de BANKA.com. Bugüne kadar hiç satışa çıkmayan banka.com, iş ortaklığı yaptığımız alan adı yatırımcılarımızdan birine ait. Şu an için özel bir anlaşma ile satışına aracılık yapmaktayız. Bankalar ve finans şirketleri için değerli bir alan adı olan banka.com Türkçe alan adları arasında en değerli domainlerden bir tanesi. Banka.com'un 'Türkiye'de en yüksek değerle satın alınacak alan adı' olmaya aday olacak değerde bir domain name olduğunu düşünüyoruz."

Dünya çapında finans sektöründe gerçekleşen önemli satın almalara bakıldığında 9.9 Milyon Dolarlık Fund.com satışı en dikkat çekici olanların başında yer alıyor. 2000 yılında Loans.com Bank Of America tarafından 3 Milyon dolara, CreditCards.com 2.75 Milyon dolara, Mortgage.com ise Citibank tarafından 1.8 Milyon dolara satın alınmıştı.

İçeriksiz olarak satışa sunulan Banka.com alan adını satın almak isteyenler Alanadlari.com'da http: //www.alanadlari.com/banka.com adresinden teklif verebilirler.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Okan Yıldırım Basın Bültenleri Haberler

500

Yorumlar (2)

Yasin CANLIyasincanli@hotmail.com:

Ülkemizde belki de geç kalınmış haberler bunlar ama sektöre gerekli ilgiyi gösterenler olduğu sürece kısa sürede açığı kapatabiliriz.

5
0
yanıtYanıtla
Erhan ŞAVLIerhan@savli.net:

Buraya kadar geldiyse arkadaşları tebrik etmekten başka bir söze gerek yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title