Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Malatyaspor, Hafta Sonu Kayseri Erciyesspor ile Deplasmanda Oynayacakları Maçın Hazırlıklarını Sürdürürken, Sarı-kırmızılılar Bu Maçta 3 Puana Kilitlendi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken, Sarı-kırmızılılar bu maçta 3 puana kilitlendi.

Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Zafer, Tayfun ve Serkan, takımdan ayrı çalıştı. Mehmet Budak'ın kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği Kayseri Erciyesspor maçına bsüyük önem veren Sarı-kırmızılı kulüp, bu maçtan puan veya puanlar almanın hesaplarını yapıyor.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, kendi sahalarında Samsunspor'a 2-1 mağlup olmaları nedeniyle çok eleştiri aldıklarını belirterek, "Takımın sorumlusu benim. Eleştirilere saygı duyuyorum. Ancak, benim tarzım bu. Hangi futbolcunun oynayacağına ben karar veririm. Hangi futbolcu hazır, hangisi hazır değil ben bilirim" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Ömeroviç, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçının önemli olduğunu belirterek, "Deplasmanda galip gelemezsek de, yenilmeden dönmek istiyoruz" dedi.

(NA-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title