Haberler

Bakırköy Belediyesi'ne 2004 yılından kalma borcundan dolayı haciz geldi

Güncelleme:

CHP'li Bakırköy Belediyesi ile bir temizlik şirketi, davalık olunca belediyeye haciz geldi. Firmanın avukatı ve belediye yetkililerinin görüşmesinden sonuç çıkmayınca bazı eşyalar getirilen kamyonetlere yüklendi. Firma yetkilisi ise "Başkanlık katındaki bütün malzemeler boşaltıldı" dedi.

İstanbul Bakırköy Belediyesi ile 2004 yılında anlaşan ve ilçedeki çöplerin toplanmasında görev yapan bir temizlik şirketi, o yıla ait alacaklarının ödenmemesi üzerine dava açtı. Mahkeme tarafından verilen karar doğrultusunda icra takibi başlatılırken bugün firmanın avukatı ve icra memurları Bakırköy Belediyesi'ne geldi. Yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca bilgisayar, yazıcı, koltuk ve sandalye gibi bazı eşyalar haczedildi. Firmanın yetkilisi Hatice Türk, "Başkanlık katındaki bütün malzemeler boşaltıldı" ifadesini kullandı.

Bakırköy Belediyesi'nde bazı eşyalar haczedildi

ŞİRKET VE BELEDİYE ARASINDAKİ GÖRÜŞMEDEN SONUÇ ÇIKMADI

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Firma sahibi Mehmet Şeref Varan tarafından açılan dava geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. 1 milyon TL civarındaki borcun yıllardır ödenmediğini belirten temizlik firması yetkilileri geçen hafta da görüşme için belediyeye geldiklerini ancak sonuç elde edemediklerini ifade etti. Bakırköy Belediyesi'ne öğle saatlerinde icra memurları, firmanın avukatı ve yetkilileriyle çok sayıda polis geldi. Bir süre firmanın avukatı ve belediye yetkilileri görüşme yaptı. Görüşmelerden sonuç çıkmayınca belediye binasındaki bazı eşyalar getirilen kamyonetlere yüklendi. Haczedilen eşyalar arasında bilgisayar, yazıcılar, koltuklar ve sandalyeler olduğu görüldü.

Bakırköy Belediyesi'nde bazı eşyalar haczedildi

"BAŞKANLIK KATINDAKİ BÜTÜN MALZEMELER BOŞALTILDI"

Bakırköy Belediyesi'ne dava açan firmanın yetkilisi Hatice Türk, "2004 yılında yaptığımız çöp toplama ve sulama işinden bir alacağımız vardı. Alacağımızı ödemedikleri için dava açıldı. 2005 yılından beri süren bir davaydı. Yeni sonuçlandı. Mahkemenin verdiği karar neticesinde icra takibi yaptık. Ocak ayından beri bize ödeme yapmadıkları için haciz işlemi yapmaya geldik. Bundan 20 gün önce de gelmiştik. Ödeme yapılmadığı için malları kaldırdık. Alacağımızı tahsil etmek üzere içerideki birkaç eşya alındı. Bilgisayar, yazıcı, masa ve sandalyeler alındı. Alacağımız 1 milyon TL. O kadar eşya alınamadı. Belediyeyi de sıkıntıya sokmayacak şekilde birkaç bilgisayar ve yazıcılar alındı. Başkanlık katındaki bütün malzemeler boşaltıldı. Görüşmelerden de sonuç çıkmadı" şeklinde konuştu.

Bakırköy Belediyesi'nde bazı eşyalar haczedildi

Bakırköy Belediyesi'nde bazı eşyalar haczedildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilgisayar Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (7)

OKUR:

BİDE BUNLAR HALKÇIYIZ DİYE ORTALARDA DOLAŞIYORLAR. ADAMLAR SİZE İŞ YAPMIŞ NEDEN BEDELİNİ ÖDEMEYİP GASP ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ?EMEK HIRSIZLARI

0
2
yanıtYanıtla
Ymr:

Olur böyle şeyler insan ilk önce kendini iyi sorgulaması gerek sorgulamazsan düşersin çukura

0
0
yanıtYanıtla
Zzzzz:

Ülkemizin ilini ilçesini temsil eden yerlerin bu şekilde küçük düşürülmesi çok üzücü böylen belediyelerin borçları ödenmeli ve bu borcu yapanlar cezalandırılmalı vatandaş rezil oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ne bicim hukuk adalet bu? 2004 yilindan belli bir davami surer? Ozamanki parti kim ise borcunu odememisse o odemeli bukadar basit. Sacma sapan komik seyler bunlar. Resmen sucu baskasina yikmislar

0
0
yanıtYanıtla
Tercan:

O zaman ki partide chpz

yanıt0
yanıt0
Mantık:

Parti aynı parti, kimsenin üzerine yıkıldığı yok

yanıt0
yanıt0
YAZIK:

YAZIK TÜM BELEDİYELER DEVLETE ZARAR HELEKİ LİYAKATSIZ BAZI SİYASİ YANDAŞLAR OLDUMU HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN DURUMBU . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title