Haberler

Bakan Koç, Kumburgaz'da Bir Otelin Açılışını Gerçekleştirdi

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Makedonya Kültür Bakanı Arif Hikmet Cemali ile Birlikte Kumburgaz'da Bir Otelin Açılışını Gerçekleştirdi. Anzer Beach Adlı Otelin Açılışına Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, Sanatçı Selami Şahin ve Ahu Tuğba ile Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Makedonya Kültür Bakanı Arif Hikmet Cemali ile birlikte Kumburgaz'da bir otelin açılışını gerçekleştirdi. Anzer Beach adlı otelin açılışına eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, sanatçı Selami Şahin ve Ahu Tuğba ile çok sayıda vatandaş katıldı.

200 kişilik kapasiteli restoran ve diskosu olan toplam 87 odanın bulunduğu otelin açılışında konuşan Koç, "Buraya kadar zahmet edip otelin açılışına gelmiş olan Makedonya Kültür Bakanı Arif Hikmet Cemali'ye teşekkür ediyorum. Cemali bey, iki ülke arasıdaki ilişkiler için benimle mi devam edecek yoksa 22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimlerden sonraki yeni bakanla mı devam edecek bunu daha sonra göreceğiz. Kumburgaz İstanbul'un önemli turizm merkezlerinden biridir. Buraya böyle bir otel kazandıran

yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Makedonya Kültür Bakanı Arif Hikmet Cemali ise yaptığı konuşmada, "Açılışa katılmaktan gurur duydum. Türkiye ve Makedonya arasındaki ilişkiler çok eskilere dayanmaktadır. Bu ilişkiler hala günümüzde en iyi şekilde devam etmektedir. Buradaki otel açılışında Makedon vatandaşlarımız burada Makedonya'nın yerel yemeklerini sergiliyor. Bize burada gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz, herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından iki bakan birbirlerine plaket verdi.

(RŞ-RA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title