Haberler

Bakan Gül, bilim sınıfını açtı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Samsun'da Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un mezun olduğu okulda adının verildiği bilim sınıfının açılışını yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Samsun'da Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un mezun olduğu okulda adının verildiği bilim sınıfının açılışını yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, dün gece saatlerinden bir dizi programlara katılmak için dün gece Samsun'a geldi. Bakan Gül, ilk olarak Adalet Bölge Toplantısı'na katıldı. Gül daha sonra 7 yıl önce bugün Tunceli'nin Ovacık ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Ovacık Başsavcısı Murat Uzun'un adının verildiği bilim sınıfının açılışını yaptı. İlkadım Gazi Ortaokulunda yapılan sınıf açılışına şehidin eşi Cihan Uzun, babası Hamit Uzun ve annesi Ayşe Uzun da katıldı.

"ŞEHİDİMİZİN ADI MEZUN OLDUĞU OKULDAKİ SINIFA VERİLDİ"

Sınıf açılışında konuşan Bakan Abdulhamit Gül, "Bilim sınıfı hepimize hayırlı olsun. Hem annemiz hem babamız hem de şehidimizin eşiyle birlikte açılışı gerçekleştirdik. Şehidimizin ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Mezun olduğu okulda böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. İnşallah burada eğitim gören çocuklar, daha güzel imkanlara erişirler. Buradan mezun olup, ülkemize, milletimize daha güzel hizmetler ederler" dedi.

Programa ayrıca Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve çok sayıda kamu kurum amiri katıldı.

Bakan Gül ve beraberindeki heyet daha sonra Samsun Adliyesini ziyaret etti.

(Erdi Demür-Furkan Abrek Ünal/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Uzun Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
title