Haberler

Bahçeli, Asfalt Yol Açtı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaavşar beldesinde yeni Balıkesir Belediyesinin asfaltladığı yolun açılışını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de yeniden düzenlenen tarihi Milli Kuvvetler Caddesi'nin açılışını yaptıktan sonra Kocaavşar beldesinde de yeni Balıkesir Belediyesi'nin asfaltladığı yolun açılışını yaptı.

MHP Lideri Bahçeli, Balıkesir'den ayrıldıktan sonra İvrindi ilçesini ziyareti sırasında yol güzergahında bulunan Kocaavşar beldesini ziyaret etti. Bahçeli'nin Gökçeyazı yolunda kasaba halkı tarafından davul zurna ile yolu kesildi. MHP Kocaavşar Belde Teşkilat Başkanı Şaban Karaman ve partililer tarafından kasabaya davet edilen Bahçeli, ısrarlara dayanamayıp beldede Balıkesir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve yolun açılış kurdelesini kesti. Daha sonra beldeye giren Bahçeli, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yaklaşık 10 yıldır beldeye bir parti liderinin gelmediği öğrenilirken, MHP Kocaavşar Belde Başkanı Şaban Karaman, Bahçeli'nin ısrarlarını kırmayıp beldelerini ziyaret etmesi üzerine duygulanıp gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Devlet Bahçeli, belde halkını selamladıktan sonra yaklaşık 3 saat geciken programına devam etmek üzere İvrindi ve ardından Edremit ilçesine geçti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Balıkesir Belediyesi Devlet Bahçeli Kocaavşar İvrindi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title