Haberler

Bafra Kaymakamlığı Kışın Soğuğunu Hissettirmeyecek

Samsun Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçe ve merkezdeki ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı yapıldı.

Samsun Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçe ve merkezdeki ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı yapıldı. Kaymakam Ali Katırcı, Bafra'da ihtiyaç sahibi vatandaşların kışın devletin sıcaklığıyla ısınacağını söyledi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'nın desteğiyle yapılan yardıma, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, İlçe Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halit Bakan, Tabakhane Mahalle Muhtarı ve mütevelli heyeti üyesi Serdar Güler ile Büyükcami Mahalle Muhtarı ve Türk Hava Kurumu Bafra Şubesi Başkanı Salih Zeki Nayır katıldı.

Kaymakam Katırcı, ihtiyaç sahibi vatandaşların bir an önce kömürlerini dağıtılarak, teslim edilmesi için çalıştıklarını, ilçe merkezi yanında belde ve köylerde de dağıtımların peyderpey devam edeceğini ifade etti. Katırcı, "İlçemizde 2013-2014 sezonunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 8 bin aile için 10 bin ton kömür dağıtımı yapılacak. Bunun 2 bin 500 tonu geldi. Merkezde 6 mahallemizde hızla devam eden kömür dağıtımında bin tonu evlere ulaştırdık. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl için de her bir aileye 50 torba, toplamda bin 250 kilo kömür dağıtımı yapıyoruz. Bafra'da ihtiyaç sahibi aileler, devletin sıcaklığı ile ısınacak. Bafra Kaymakamlığı olarak kimsesizlerin, kimsesizi olup, vatandaşlarımıza kışın soğuğunu hissettirmeyeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Güler Ali Katırcı Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title