Haberler

Babasını, komando bıçağıyla boğazında bıçaklayan genç kendini böyle savundu

Güncelleme:

Antalya'da Babalar Günü'nde, 16 yaşındaki genç babasını komando bıçağıyla boğazından bıçaklayarak yaraladı. Adliyeye sevk edilen gen. babasından sürekli şiddet görüğü için psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi.

Antalya'da Babalar Günü'nde babasını komando bıçağıyla ağır yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin babasından sürekli şiddet görmesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

KOMANDO BIÇAĞINI BABASININ BOĞAZINA SAPLADI

Edinilen bilgiye göre, dün Babalar Günü'nde Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 578 Sokak'ta meydana gelen olayda, 16 yaşındaki Ş.U., babasının işlettiği oto kiralama dükkanına geldi. İddiaya göre, Ş.U., yaşanılan tartışmanın ardından yanındaki komando bıçağını çıkarıp, babasının boğazına sapladı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Ender U.'yu hastaneye kaldırdı. Baba Ender U.'nun boğazı ve sağ gözü olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden 8 bıçak darbesi aldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrası gözaltına alınan Ş.U., ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Ş.U.'nun ilk ifadesinde babasından sürekli şiddet gördüğü için psikolojisinin bozulduğu ve bir anlık sinirle olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Babasını bıçaklayan genç sürekli şiddet görüyormuş

Babasını bıçaklayan genç sürekli şiddet görüyormuş

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Babalar Günü Komando Antalya Haberler

500

Yorumlar (19)

aslan:

16 yaşındaki çocuğa kelepçe takılması suçtur.

5
38
yanıtYanıtla
.:

TAMAM CANIM

yanıt8
yanıt1
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

ULAN 16 YAŞINDA Kİ ÇOCUĞA KELEPÇE TAKMASININ SUÇ OLDUĞUNU SEN Mİ YAZDIN?BEN OLSAM BOĞAZINDAN KELEPÇE TAKAR ÖYLE GÖTÜRÜRDÜM AYNI KÖPEK MİSALİ. TASMA TAKARDIM TASMA. 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK MU OLUYOR TAM DELİ KANLI ZAMANI TAŞI SIKSA SUYUNU ÇIKARACAK CİNSTEN. SEN BAKMA ONUN ŞİMDİ ÖYLE MASUM DURUŞUNA. ELİNE GEÇ SENİ BİLE LİME LİME DOĞRAYIP PIRASAYA ÇEVİRİR PIRASAYA

27
7
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

onyedi yılda toplumda saygı sevgi dibe vurmuş durumda.

18
9
yanıtYanıtla
emre:

niye önceden kimse kimseyi bıçaklamıyomuydu lan sahte link kullanıyorsun bari sevilen birinin linkini kullan nerden buldun en sevilmeyen insanı

yanıt0
yanıt0
ahmet:

yediğin, içtiğin üzerine giydiğin dahi babanın iken, bu nasıl bir nankörlüktür.

6
14
yanıtYanıtla
psikopat babalar:

ahmet sen çocuğun ne yaşadığını neler çektiğini biliyonmu angut?ne babalar var içip içip karısını çocuklarını kayışla odunla döven onları sokağa atan ? bu yüzden akıllı ol akıllı !bilmediğin olaylara yorum yapmak zorundamısın ?

yanıt4
yanıt1
bjk:

okullarda andımız geri gelsin içinde çok önemli kelimeler var ::. . . küçüklerimi sevmek büyüklerimi saymak . . . . . , , gibi kelimeler çok önemli

12
6
yanıtYanıtla
jacksparrow:

ALLAH korkusu olmadıktan sonra, küçüklerini sevsen büyüklerini saysan ne olur!!!1

yanıt4
yanıt3
tades:

işte yeni nesil gençlik ne saygı ne sevgi var hayat sadece onların etrafında dönüyor mazerete bak şiddet görmüş eskiden babasından şiddet görmeyen mi vardı ama yinede saygıda kusur edilmezdi psikoloji nedir onu hiç bilmezdik

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title