Haberler

Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran Takımı Erzurum'da Kampa Başladı

Güncelleme:

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Oğuz Çetin, takımını kamp için Erzurum'a getirdi.

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Oğuz Çetin, sezon başı hazırlığı yapmak üzere takımını kamp için Erzurum'a getirdi.

Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğüne getirilen Oğuz Çetin, kamp için Erzurum'u seçti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni sahada ilk antrenmanı yaptıran Çetin, sahaların zemininin ve otellere olan yakınlığının kamp için oldukça avantajlı olduğunu söyledi.

Futbol takımlarının kente gelebilmesi için sahaların çok önemli olduğuna dikkat çeken Çetin, "Erzurum'a her takım rahatlıkla gelebilir. Oteller de konforlu ve lüks. Buranın ilk etapta ihtiyacı karşılayabileceğini düşünüyorum. Antrenman sahalarının çok olması da önemli. Ben sahaları beğendim. Bir takım, ihtiyacı olacak her şeyi burada bulabilir" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hazar Lenkeran Oğuz Çetin Azerbaycan Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title