Haberler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Kaç Türk SİHA'nız var?" sorusuna gülerek cevap verdi: Yeterince var

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransız kanalına verdiği röportajda sunucunun "Kaç tane Türk SİHA'nız var?" sorusuna gülümseyerek, "Yeterince var" cevabını verdi.

Topraklarını işgal eden Ermenistan'a karşı yürüttüğü mücadelede, Ermeni kuvvetlerine karşı büyük zaferler elde etmeye devam eden Azerbaycan, Türkiye'den aldığı İHA ve SİHA'larla başarısına başarı katıyor. Ermenistan'ın işgal hareketinin seyrini değiştiren bir başarı sergileyen Türk Bayraktar TB2 sayesinde sahada birçok zafer elde eden Azerbaycan, her fırsatta Türkiye'yle olan dayanışmasının da altını çiziyor.

"YETERİNCE VAR"

France 24 kanalına konuşan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, verdiği röportajda Türk drone'larının saha çatışmasında Ermeni kuvvetlerine büyük zarar verdiğini açıkladı. Fransız muhabirin "Kaç tane Türk drone'unuz var?" sorusuna gülerek "Yeterince var. Hedeflerimize ulaşmamız için bu bilginin gizli kalması gerekiyor. Açıklamayı tercih etmiyoruz" dedi.

"SİHA'LARLA ERMENİSTAN'A 1 MİLYAR DOLARLIK ZARAR VERDİK"

Türk SİHA'larının çatışmalarda nasıl bir fark yarattığı sorusu üzerine ise Aliyev, "Tabii ki, oldukça modern ve gelişmiş silahlar. Türkiye'den aldığımız SİHA'lar ile Ermenistan güçlerine ait 1 milyar dolarlık askeri teçhizatı imha ettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İlham Aliyev Azerbaycan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (165)

Samedmed:

Adama bak vatandaşları ölüyor hiç umrunda değil ve kahkahalar atabiliyor tabi ne kendi ölüyor cephede ne çoluğu çocuğu ölen fakir halkın evlatları ,saraylarda yaşayanlar daima kahkaha atanlardır

8
86
yanıtYanıtla
taş düsün basina:

adam dik duruyor düşmana karşi aç da olsan kürdanla dişini kurçulayacaksin adam eben gibi agit mi yakaçak sen git içkini iç balini ye senin kafan basmas devlet işlerine motoru yakarsin.

yanıt23
yanıt5
ÖMER:

adamlar işgal altında olan topraklarını alıyorlar ve bir çok gönüllü var topraklarını kurtarmak için. Sen bi önceki haberde yaptığın yorum gibi git yurt dışına Türkiye den çok istiyorsun. Beğenmiyen gider.

yanıt14
yanıt3
Güneşli havada yıldırım çarpsın seni:

Ne yapacaktı oturup aglayacakmiydi adam topraklarını kurtarıyor tabiki gülecek savaş kolay bir şey değil tabiki şehitte olacak gazide

yanıt18
yanıt2
aynen:

adamın eli kolu bağlandı, füzelere karşılık bile veremiyor burada gülüyor

yanıt2
yanıt10
World:

hepimiz ermeniyiz diyenlerdenmisin sende

yanıt14
yanıt1
Yavuz Serhan:

Fransızdan farkın yok.Kendini yerlere atacak olsa devlet yönetemez. Bu cümleleri iyi niyetle kurduğunu düşünüyorum.

yanıt7
yanıt2
Vatanın toprağın sürgün edilen halkın için ölmeyi :

Evini arabanı arsanı talanı maaşını elinden alalım.. Şiddete savaşa ne gerek var Di mi..

yanıt3
yanıt1
ZİHNİ:

Bİ BİTMEDİNİZ

yanıt3
yanıt1
Osman:

Vatan hainleri anlamaz,sen git deliğine gir

yanıt6
yanıt1
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title