Haberler

Fırtına Ayvalık'ı esir aldı, 20 tekne battı! Dalgaların beşik gibi salladığı tekneden denize böyle düştü

Güncelleme:

Ayvalık'ta sabahın erken saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına, hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Hızı saatte 80 kilometreyi bulan fırtına 20 tekneyi batırdı, çok sayıda evin de çatısını uçurdu. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişinin yaşadığı korku dolu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ilk belirlemelere göre 20 tekne şiddetli fırtına sebebiyle battı, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Fırtına ortalığın savaş alanına döndüğü sahil bandında kaldırım taşlarını bile söktü.

TEKNELER KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İlçe merkezinde de ağaçların araçların üzerine devrildiği görüldü. Ayvalık'ta rüzgarın şiddeti 80 kilometreyi aşarken, milyonlarca liralık çok sayıda gezi teknesi kullanılamaz hale geldi.

BİR KİŞİ TEKNEDEN DENİZE DÜŞTÜ

1 Haziran'da sezonu açmaya hazırlanan gezi teknecileri büyük şok yaşarken, batmak üzere olan bir tekneden denize düşen Bayram Rıdvan Demircan adlı şahsın yaşadığı korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı. İlçe merkezinde ağaçlar, reklam panoları ve çöp kutuları rüzgardan uçtu.

YAŞADIĞI KORKUYU ANLATTI

Batan tekneden denize atlayarak kurtulan Bayram Rıdvan Demircan, "Bu sabah gerçekten son zamanlarda gördüğüm en korkutucu şeyleri yaşadım. Sabah teknede bir ses ile uyandım. Korkutucu bir şeydi. Bir sesle uyanıyorsunuz ve acaba ölecek miyim korkusu gerçekten çok kötü. O sırada teknedeyim atlayayım mı? Atlamayayım mı? Acaba gideyim mi gitmeyeyim mi? Acaba gitsem kötü mü olur diyorum. Bu kadar korkuya dayanamadım atladım. Bir beş dakika daha kalsam ben de burada gidebilirdim. Bütün eşyalarım içerdeydi ama olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Hepimiz üzgünüz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Ayvalık Fırtına Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title