Haberler

Aynı Otelde Kalan Kerimcan ve İdo Tatlıses'in Balkon Atışmaları Herkesi Güldürdü

Güncelleme:

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz ve İdo Tatlıses ile aynı otelde kalınca espiriler havada uçuştu.

İdo Tatlıses ile ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, aynı otelde denk gelince eğlenceli anlar yaşandı. Kerimcan Durmaz kaldığı odada birden İdo Tatlıses'in hit olan şarkısı "Bileklerime Kadar Acıyor" şarkısını söylemeye başladı. Ne demek bileklerime kadar acıyor diyerek otel odasının balkonuna çıkıp "İdo" diye seslendi. Yan odanın balkonunda hazır bulunan İdo, ise şarkısının ne anlama geldiğini espirili bir şekilde anlattı. Çok ses çıktığını düşünen Kerimcan Durmaz "Bizi otelden kovacaklar" diyerek videosunu sonlandırdı.

"KOVULMADIN"

Kerimcan Durmaz eğlenceli videodan bir gün sonra kahvaltı beklerken ise otel çalışanlarının sürpriziyle karşılaştı. Kahvaltıyla gelen pastanın üzerine "Kovulmadın" yazısını gören Kerimcan ve arkadaşları kahkahaya boğuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (63)

Aydın kayseri:

Yazıklar olsun bunu haber dıye yazana. Anne ve babasıda bır erkek evlatımı oldu dıye zamanında sıvınmıslerdır. bunlar ıcın mı sehıt oluyoruz. . . . . .

54
7
yanıtYanıtla
....:

millet kafayi yemiş evde yatmaktan gidin sigortali bir işe girin çalişin size mi dert oldu adamlarin yaşantisindan ister gey olur ister başka bişey bizi ne ilgilendirir fazla dillendirmeyin ilerde çocuğunuz aynisi olur

22
26
yanıtYanıtla
ÖZGÜR YURTTAŞ:

milletin bir işe girmesi veya yatmasıda seni ilgilendirmez sen milletin keyfinin kahyasımısın millet belki çalışmak yerine gündemle ilgilenmek istiyor herkes özgür sen kendi sorunlarınla ilgilen tamammı

yanıt1
yanıt0
Vatan:

Ne haber ama, kac aydor yaz olsa kerimcinle ibis ayni otele gitse ve atissalar bizde niye atistilar diye merakla beklesek diyorduk o gun bugunmus

40
1
yanıtYanıtla
urfali:

ola cok sinirlendim olan benim evlalarim bütün sülelem vatan nöbetinde bunlar sohterilik besinde

28
3
yanıtYanıtla
TEEN GREY WOLF:

ULA URFALI.BUNLAR DA URFALI DEĞILMI.BUNLARI GÖRDÜNÜZ MÜ SAYGI GÖSTEREN EL ÖPEN SIZLERSINIZ.NEYE YAKINIYON

yanıt2
yanıt4
Türk vatandaşı:

Sananane banane onlarda bu vatanın evlatları hadsiz kendine gel

yanıt0
yanıt11
urfalı:

vatan deme sana fransa fazla para verirse Fransızlara yine nubet tutarsıniz

yanıt1
yanıt1
Bİ BİTMEDİNİZ:

Şunu haber yapmasanız, ömür boyu aklıma gelmez Kerim can Durmaz kimdir, İdo kimdir, nerededir diye... Bırakın şu medya maymunlarını haber yapmayı artık.

31
0
yanıtYanıtla
KÜLTÜR EREZYONU:

Nasıl bir Müslüman toplum ve ulkeyiz biz. Bu nasıl bir çirkinliktir laubaliliktir. Biz içimizdeki çürük elmaları, gençligi zehirleyenleri, bırakmışız hep disarida suçlular arıyoruz. Atalarımızın emanet ettiği ülkenin yumuşak rezillerine bakın. Maneviyat zenginliğimizi böylemi muhafaza edeceğiz ? Bu sanatçı kılıklı zibidilere durun diyecek duyarlı yetkililer yokmudur. Hani Maneviyat ahlak ve milli kültür nutku yapan baba rolüyle hava atanlar !

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title