Haberler

Aydınspor 2. Yarı İstakrarı Yakalayamadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 sezonun ilk yarısında yakaladığı istikrarı ligin ikinci yarısında sürdüremedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 sezonun ilk yarısında yakaladığı istikrarı ligin ikinci yarısında sürdüremedi. Ligin ikinci yarısında 15 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan siyah beyazlı ekip ilk yarıdaki performansından uzak kalınca play Off umutlarını da zora soktu.

Aydınspor 1923'te sezon başında konan play Off hedefi ikinci yarıda sergilen istikrarsız bir görüntü nedeniyle zora girmek üzere. Ligin ilk 4 haftasında 4 maçlık yenilgi serisinin ardından iyi bir istikrar yakalayan Aydın ekibi 11 hafta yenilgi yüzü görmeyerek bir anda düşme hattından play off potasına yükselmişti.

Sezonun ikinci yarısında ekonomik ve yönetimsel birçok sorun yaşayan Aydınspor 1923'te bir türlü istikrar sağlanamadı. Takım üst üste en fazla iki maç galip gelebilirken 5 maç üst üste galip gelememe sorunu yaşadı. Teknik direktör Akif Başaran ile yollar ayrılıp yerine Murat Yoldaş gelirken, takım kaptanları Mehmet Al ve Mustafa Şen'in kadro dışı bırakılması da takımdaki istikrarsızlığa çare olamadı.

Aydınspor 1923 ligin ikinci yarısında çıktığı 15 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi alarak 22 puan toplayabildi. 15 maçta kalesinde 20 gol gören efeler rakip filelere ancak 18 gol atabildi.

Takımın teknik patronu Murat Yoldaş, son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen, Plaf Off hedefinin sona ermediği belirtip hala umutlarının olduğunu söyleyerek camiaya umut veriyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Murat Yoldaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title