Haberler

Aydın Kalkan: "Türkiye'de eğitim adaletsizliklerinin ortadan kalkmasında Eğitim-Bir-Sen'in büyük...

Eğitim-Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Türkiye'de eğitim adaletsizliklerinin ortadan kalkmasında Eğitim-Bir-Sen'in büyük payı var" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, " Türkiye'de eğitim adaletsizliklerinin ortadan kalkmasında Eğitim-Bir-Sen'in büyük payı var" dedi.

Kurulduğu günden beri eğitimcilerin haklarını aramaya devam ettiklerini söyleyen Aydın Kalkan, "Gerçekten zor zamanlarda, sendikamızın bu günlere gelmesinde emekleri olan herkesle Kayseri'de bir aradayız. 2006 yılında Eğitim-Bir-Sen olarak yetkiyi aldık Kayseri'de ve 2011 yılında da Türkiye'de genel yetkiyi aldık. 2006 yılında Kayseri'de yetkiyi alan yönetim kurulu burada. 1992'den günümüze kadar, Kayseri'nin her yerine bu arkadaşlarla birlikte yolculuk yaptık. Öğretmen arkadaşlarımızla konuştuk ve sendikamız 2006 yılında yetkiyi aldı. Kurucu başkanımız illere ilk gittiğinde yönetim kurulunu oluşturmakta zorluk çekerken, 19 yıl sonra 2011 yılında Türkiye'de genel yetkiyi aldık ve şu anda da 450 binlerde Türkiye'nin eğitim ve iş kolunda en büyük sivil toplum örgütü olarak eğitim çalışanlarının haklarını korumak için masaya gidiyoruz, eğitim çalışanlarının haklarını en iyi şekilde korumaya devam ediyoruz" dedi.

Kalkan, sendika olarak zor zamanlardan geçseler de Türkiye'de eğitimdeki değişikliklerde büyük oranda payları olduğunu söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Yetki sizde olunca masaya sizin gündeminiz gidiyor. Biliyorsunuz ki Eğitim-Bir-Sen, muhafazakar ve milliyetçi bir düşünceyle oluşturulmuş bir sendika. 28 Şubat bizi ezdi bildiğiniz üzere ve baş örtüsünün serbest hale gelmesinde Eğitim-Bir-Sen'in mutlaka büyük emeği var, katsayı adaletsizliğinin çözülmesinde burada bulunan arkadaşlarımızın büyük emeği var. Kesintisiz 8 yıllık eğitimin 4+4'e gelmesinde burada bulunan heyetin büyük emeği var. Bunlar emekle yapılmış ve kazanılmış şeyler ve bundan sonra da devam edeceğiz. Okullarımızı ziyaret ediyoruz ve sadece bir ücret pazarlığı da yapmadan, nerede bir mazlum varsa biz o mazlumun yanında durmaya devam ediyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Aydın Kalkan Kayseri Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title