Haberler

Avukat Tuğçe Çetin'in etek boyuna müdahale eden hakime hapis cezası

Güncelleme:

Yargıtay 4. Ceza Dairesi, 2019'da katıldığı duruşmada Avukat Tuğçe Çetin'in etek boyunun olması gerekenden kısa olduğunu iddia ederek tutanak tutup, etek boyunun fotoğrafının çekilmesini isteyen hâkim Mehmet Yoylu'nun davranışını hakaret olarak değerlendirip 1 yıl 1 ay 18 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

BAŞKA BİR SUÇTAN DAHA CEZA ALDI

Sabah gazetesinin haberine göre, daire ayrıca hakim Mehmet Yoylu'nun aynı gün içerisinde başka bir avukata açıkça hakaret etmesini de değerlendirerek, Yoylu'ya "hakaret" suçundan 1 yıl 1 ay 18 gün hapis cezası verdi.

TOPLAMDA 2 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

Eylemleri bir bütün olarak "hakaret" kabul eden daire, Yoylu'ya toplamda 2 yıl 3 ay 6 gün hapis cezası verilmesine hükmetti. Yoylu, 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlemezse cezaları düşecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

Enes Kocaturk:

Bu hakimlerden çok var 2023te kurtulacağız dostlar

84
159
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

er gec ilahi mahkemeye cikacaksiniz mahserde orada göreceksiniz adaleti inkari ve imani

yanıt74
yanıt18
cengoo:

tövbekar kardeşim.. olmayan bir yere nasıl çıkacağını açıklarmısın acaba çok merak ettim

yanıt1
yanıt7
Ahmet Büyükkaya:

Sanane hakim bey isterse bikiniyle gelir

58
171
yanıtYanıtla
Shef :

Havuza haşema ile girildiğinde yazıyor.... Sana ne, nasıl isterse öyle girer, diyor musun ? Yoksa havuza girmenin bir şekli ve giyimi mi var diyorsunuz ?

yanıt31
yanıt6
Qwe Qwe:

Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz ama şu da bir gerçek orası bir devlet dairesi. Afedersin ama bir tarafını komple aç hakimin savcının karşısında otur. O kadar da değil ya hepten abarttiniz. Sanki podyuma çıkıyorlar. Şuraya bak ne hale geldik. Eskiden bayanlar biryerim görünmesin diye ona göre giyinir hareket ederlerdi. Şimdi acabildikleri kadar açıyorlar. Çok açık giyinmişsin diye uyaran erkek te ceza alıyor. Tebrikler avukat hanım artık kimse karışmaz sana istediğin kadar mini giy çık.

141
56
yanıtYanıtla
Hakan Mert:

Haya herkeste olmayan asillere ait bir taçtır

161
26
yanıtYanıtla
Dirk :

ARKADAŞ HER ÜLKENİN ADLİYESİNDE "DRESS CODE"DENEN BİR ŞEY VAR BİZDE HİÇ YETMEZ MİŞ GİBİ HAKİME CEZA VERİYORLAR

128
54
yanıtYanıtla
bekir yüksek:

Başörtülü olanada siz karıştınız yıllarca zulmettiniz

98
59
yanıtYanıtla
Platon :

Yani diyorsun bu isin sonu yok. Yarinlarimiz suriye afganistan olsun diyorsun. Bana uyar

yanıt13
yanıt27
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title