Haberler

Avrupa Yakası'nın Mimarı Gülse Birsel Duyurdu: Yeni Sitcom Geliyor

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yeni bir sitcom hazırlığında olduğu iddiasını doğrulayan Gülse Birsel, "Havalar soğusun, çaylar demlensin, sitcom gelsin" ifadelerine yer verdi.

"Avrupa Yakası" ve " Yalan Dünya" ile bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Gülse Birsel'in yeni bir sitcom hazırlığında olduğu ortaya çıkmıştı.

MESUT YAR DUYURMUŞTU

Geri dönüş bilgisini usta gazeteci Mesut Yar, Posta Gazetesi'ndeki köşesinden "Gülse Birsel'den bir sit-com beklentisi içinde olduğumuzu not düşmüştük. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi iki efsane işten sonra nadasa çekilen mizah kraliçesi tahtına dönüyor..." sözleriyle duyurmuştu.

"ÇAYLAR DEMLENSİN, SITCOM GELSİN"

Mesut Yar'ın yazısının ardından Gülse Birsel, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, sitcom'un kış aylarında başlayacağını bildirdi.

İşte Gülse Birsel'in söz konusu tweet'i: "Doğrudur. Ama öyle hemen Eylül ayında yayın değil. Önce sinema filmimizi çekelim. Sonra havalar soğusun, çaylar demlensin, sitcom gelsin..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Yalan Dünya Mesut Yar Dizi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title