Haberler

Avrupa Birliği, İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüs mutasyonu gündemiyle toplanıyor

Güncelleme:

Avrupa Birliği bugün, İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüs mutasyonu sonrası acil koduyla toplanıyor. Toplantıdan AB üyesi 27 ülkenin İngiltere ile hava ve kara ulaşımını kesme kararının çıkabileceği belirtiliyor.

İlk olarak 2019'un son günlerinde ortaya çıkan koronavirüs mutasyona uğradı. İngiltere'de tespit edilen koronavirüsün yeni versiyonu başta Avrupa Birliği (AB) ülkeleri olmak üzere bir çok ülkeyi tedirgin etti.

Virüsün yeni hali şu ana kadar Belçika, Hollanda, Avusturya, Danimarka ve İtalya'ya da sıçramış durumda.

KRİZ TOPLANTISI YAPILACAK

Yahoo News'te yer alan habere göre, AB ülkeleri bugün mutasyon gündemi ile toplanacak. AB bu gelişme üzerine nasıl hareket edeceklerini belirlemek üzere saat 11.00'de kriz toplantısı yapılacağını bildirdi.

İNGİLTERE İLE ULAŞIM KESİLECEK İDDİASI

Aynı haberde adı açıklanmayan bir Alman yetkiliye dayandırılan iddiaya da yer verildi. Alman yetkili AB'nin 27 üyesinin İngiltere ile hava ve kara ulaşımını kesebileceğinin altını çizdi.

TÜRKİYE DE SINIRLARI KAPATMIŞTI

İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, ülkedeki koronavirüsün mutasyona uğramış yeni türü için, 'Kontrolden çıktı' uyarısında bulunması sonrası aralarında Türkiye'nin de olduğu çok sayıda ülke, İngiltere ile sınırları kapatmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avrupa Birliği Belçika İtalya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

Korku pompalama:

Mutasyon geçirdi, bulaşmadan önce bi öpücük atıyor felan. . . Bunlar boş. Bulaşma yolu halen damlacık. Tedbirli davranılması durumunda isterse darvini mezarında ters çevirsin. Vız gelir tırıs gider. O kadar aşı aldılar, insanlar aşılanmaya karşı. Ne yabalım ne yabalım. . . . Zaten çok hızlı mutasyon geçiren virüse yeni bi isim takıp insanları korkutalım.

8
0
yanıtYanıtla
İsimsiz Bilgili:

BÜYÜK KIYAMET ALAMETİ

1
2
yanıtYanıtla
yaparsa pakmaya yapar:

Biz Türküz bize birşey olmaz Biz yıllaca bu virüğslerle yaşadık diyenler hayattalarmı acaba zra gercek bilgiler acıklanmadıgı icin gördünüz hala diyorsunuzki böyle bir hastalık yok kapınızı caldıgında anlayacaksınız varmı yokmu bağışıklık geliştiremiyorsunuz işin kötü rtarafıda yok Auriyelilere birşey olmuyor adamlar kendilerini eve kapattı para geliyor nasıl olsa

1
0
yanıtYanıtla
Hyattayız turp gibiyiz:

Evet hayattayız bir yıl geçti hala korona olamadık . Çünki var olmıyan bi virüs hasta edemiyo işte .

yanıt0
yanıt0
Ykm:

Masunlara Yaptıkları zulümden vaz geçsinler

1
0
yanıtYanıtla
can:

ID 2020

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title