Haberler

Avlu Dizisinin 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Güncelleme:

Avlu heyecan verici 28. bölümü ile izleyenleri koltuğuna kitledi. Azra'nın özgürlüğü ve Deniz'in liderliğine yeni alışan seyirciler heyecanla bekliyorlar. Peki, 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu dizisi 28. bölümünde neler oldu?

Başrollerinde Demet Evgar ve Ceren Moray'ın oynadığı Avlu dizisinde bu bölüm yine heyecan doruktaydı. Dizinin 28. bölümünde yaşanan yenilikler seyirciye merak dolu anlar yaşattı. Peki, Avlu dizisinin 28. bölümünde neler oldu ve dizinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU DİZİSİ 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Oktay bebeği kaçırmak ve Özge'yi ortadan kaldırmak isteyenlerin planlarını boşa çıkarır. Adamlar başarılı olamayınca çareyi hastaneden kaçmakta bulurlar. Naciye Deniz'i arayarak olanları anlatır. Naciye'ye yapması gerekenleri söyleyerek telefonu kapatır. Kudret, Vecdi'nin işi başaramadıklarını öğrenince çileden çıkar. Vecdi'ye bir daha kötü bir haber vermek için aramamasını söyler.

ZERRİN KUDRET'E HESAP SORUYOR

Naciye Oktay'ı görünce ona teşekkür eder. Bu arada Deniz, avludakilere talimatlarını sıralar. Oktay, Zerrin'in yanına gelerek olanları anlatır. Çıkışta Kudret'le karşılaşır. Kudret, Zerrin'in yanına girer. Zerrin yaptıkları ile ilgili hesap sorar. Ona Özge'nin ya da bebeğin başına gelirse onu sorumlu tutacağını söyleyerek tehdit eder.

DENİZ KUDRET'İ TEHDİT ETTİ

Bu arada Azra Melis'in yanına gider. Ona hissettiklerini anlatır. Deniz ve arkadaşları dışarıda Kudret ve adamları ile karşı karşıya gelir. Kudret Deniz'i çileden çıkarmak için sözler sarfeder ancak Deniz sözünü keserek, Özge'den de bebekten de uzak durması için onu uyarır. Kudret "sen kimsin" diyerek Deniz'e meydan okur. Kavga başlamak üzeredir. Özlem yardım ister. Bu sırada Deniz belinden bıçağını çıkarak Kudret'in üzerine yürümek üzereyken araya giren Leyla'yı bıçaklar.

NACİYE KUDRET İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada Özge, bebeğini beslemeyi reddeder. Naciye çaresizce Melis ve Oktay'a durumu anlatır. Melis Naciye'ye birşey olursa onu cepten aramasını ister. Naciye, Melis ile birlikte cezaevine gelir. Zerrin'e Kudret'in Özge'yi rahat bırakmayacağını söyleyerek onunla konuşmak istediğini söyler. Kudret ile sorgu odasında karşı karşıya gelen Naci,ye ona Özge'den ve bebekten uzak durmasını söyler.

AVLU DİZİSİNİN 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin fenomen haline gelen dizisi Avlu'nun henüz 29. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Evgar Ceren Moray Adamlar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title