Haberler

Atom Film Yeni Ödül Peşinde

Atom Film ekibi "Korkuyorum Anne" filmi ile "Hanımın Çiftliği" ve "Dila Hanım" dizilerinden tanınan Ali Düşenkalkar ile "Çakallarla Dans" ve "Açlığa Doymak" filmleriyle "Dila Hanım" dizisindeki rolleriyle bilinen Didem Balçın'ın rol aldığı yeni...

Atom Film ekibi "Korkuyorum Anne" filmi ile "Hanımın Çiftliği" ve "Dila Hanım" dizilerinden tanınan Ali Düşenkalkar ile "Çakallarla Dans" ve "Açlığa Doymak" filmleriyle "Dila Hanım" dizisindeki rolleriyle bilinen Didem Balçın'ın rol aldığı yeni kısa filmlerinin çekimlerini tamamladı.

2 yıldır Adana'ya 12 ödül ve çeşitli festivallerde sayısız başarı elde eden Atom Film, yerelden ulusala birçok sinema projesinde de yer aldı. James Bond Skyfall filminin hem organizasyon hem de Reji-Sanat grubunda yer alan Atom Film ekibi yeni kısa filmleri olan "I II III IV" ile toplumun haksızlıklara karşı duyarsızlığını irdeliyor.

Amerika'dan, Bulgaristan'a, İstanbul'dan, İzmir'e, Batman'dan, Elazığ'a kadar bir çok kentte ve ülkede festivallere katılan Atom Film, başarı serüvenini

"I II III IV" filmiyle de sürdürmek istiyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Düşenkalkar Dila Hanım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title