Haberler

Athena Gökhan, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Aldığı Kararı Eleştirdi!

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Tunceli'de belediye tabelasında "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını sosyal medyadan eleştirdi.

Tunceli Belediye Meclisi, Türkiye Komünist Partisi'nden aday olarak seçilen ve "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu başkanlığında yapılan olağan ve olağanüstü toplantılarda kararlar aldı. Tunceli Belediyesi, meclis toplantılarında alınan karara göre belediye hizmet binalarındaki tabelaların 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirilmesinin oy çokluğuyla kabul edildiği bilgisi yer aldı.

Athena Gökhan, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aldığı kararı eleştirdi!

DUYGUSAL KARAR ALMALAR KAOS YARATIR

Son günlerde siyasi söylemleriyle gündem olan Gökhan Özoğuz, daha önce desteklediğiMaçoğlu ile bu açıklama sonrası ters düştü. Özoğuz Twitter hesabından "Bir değişim varsa bile kanuni olarak meclisden geçip onaylanması lazım. 1935 de yukarıda yazıdaki nedenlerden dolayı değişmiş. Bugün tekrar değişecekse meclis kararı ile kanuni yollardan değişir. Yoksa 1935 Tunceli kabul edilmiştir! Ferdi, duygusal karar almalar kaos yaratır" alınan kararın yerinde olmadığını dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Mehmet Maçoğlu Gökhan Özoğuz Tunceli Dersim Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (13)

MirZaBey:

Ne oldu gökhan reklamını yaptığın adam tutmadımı "mıçohlı bsgan" diye yırtıyordunuz kendinizi

6
5
yanıtYanıtla
Reklam ?:

Ülkenin sorunu takım tutar gibi parti tutmak. Sonra ülkeye Batırsa da, Kaldırsa da bu partiliyim demek. Gökhan, adamın yaptığı iyi yönleri de kötü yönleri de söylemiş. En önemlisi mal gibi bir gruba, bir partiye bağlı kalmamış.

yanıt1
yanıt1
ümit:

insan desteklediği siyasetçiyi de yeri geldiğinde eleştirebilmeli siz alışmışsınız takım tutar gibi parti tutmaya . önemli olan doğru yapılan şeyi alkışlamak yanlışı eleştirmektir

yanıt0
yanıt0
Seyfi doganay:

Dersim halki karar vermis,Dersim ismine.Kime ne?

3
7
yanıtYanıtla
grean:

Tunceli Türkiyenindir. Türk hallkı karar verir. Hiç bir başka ilimiz bu şekilde davranmaz. örneğin Diyarbakır''ı Aydın''ı İstanbul''u, Şırnak''ı Kars''ı Ankara''yı veya başka bir ilimizi orda yaşayanlar gidip adını değiştiremez. Zaten de örnek olarak verdim, başka hiçbir il bunu yapmaz. maçoğluna insanlar sempatiyle bakıyordu, bitmiştir bu kararı destekleyen eğer Tunceli halkı ise ve maçoğluna desteğimiz sempatimiz bitmiştir.

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

O zaman canı isteyen B. başkanı şehirlerimizin adını değiştirsn, olacak şey mi bu. Bece yetkiside olmamalıdır. Her işi halletti sıra dersim e mi geldi. Kışkırtmadan başka bir şey değil. Yazıklar olsun.

8
1
yanıtYanıtla
Uygur:

Adayi iyi tanimadan bilmeden taraf oluyorlar cahil cahil .yanlış yapınca da sitem ediyorlar Athena ,siyaset senin neyine...

5
2
yanıtYanıtla
muzo:

at hena gökhanın tek bildiği devlet millet karşıtlığı kendini sanatı ile değil böyle gündemde tutabileceğini zannediyor zavallı

2
4
yanıtYanıtla
İlk emir:

Athena Gökhan şen de şu Athena kelimesinden kurtulsan.... komünizm kapitalizmin oyuncagidir... Bu adamin icraatını Kemalistler nasıl değerlendiriyor...

1
4
yanıtYanıtla
Nazim hikmet:

Bu adam çok mantıklı konuşuyor

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title