Haberler

Aslı Enver'le Barışmak İsteyen Murat Boz, Evlilik Teklifi Etti

Güncelleme:

Nisan ayında iki buçuk yıllık ilişkilerini sonlandıran Murat Boz ve Aslı Enver'den sürpriz hamle. Acun'un "Bence barışırlar" açıklamasının ardından Murat, Aslı'ya evlilik teklifi etti.

Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya geleceği konuşulurken, Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Murat Boz ile Aslı Enver'in iki buçuk yıllık aşkı dört ay önce bitmişti. Boz'un son bir aydır Aslı Enver'le barışmak için yoğun çaba harcadığı konuşuluyordu. Acun Ilıcalı ise geçtiğimiz gün "Bence barışırlar" açıklamasıyla ilişki hakkında önemli sinyaller vermişti.

ASLI'YA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Nisan ayında sürpriz bir karar alarak yollarını ayıran Murat Boz ve Aslı Enver, cephesinden magazin dünyasını hareketlendiren bir haber geldi. Son günlerde yeniden bir araya gelecekleri konuşulan ikiliden Murat Boz, iddialara göre Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulundu. TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'nın da devreye girdiği ve ikiliyi yeniden bir araya getirmek yönünde çaba harcadığı magazin kulislerinde konuşulan konular arasında.

Aslı Enver'le Barışmak İsteyen Murat Boz, Evlilik Teklifi Etti

EVLİLİK TEKLİFİNE SOĞUK BAKMIYOR

Sözcü'nün haberine göre iki buçuk yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Murat Boz'dan gelen bu sürpriz teklif karşısında çok şaşıran Aslı Enver'in teklife soğuk bakmadığı ancak bir süre için düşünmek istediği iddia edildi. Yaklaşık dört ay ayrılığa dayanabilen çiftin barışmasında ki en büyük etken ise Murat Boz'un annesi Nedret Boz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Murat Boz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

alaycı:

acun bomba işine girdi heral. her haberi bomba oluyo. beyaz transferi bomba , murat bomba . . . aselsana roketsana gerek yok. acun san yeter bize

18
1
yanıtYanıtla
kalaycı:

laannnn ne güldümm alaycı :))))))

yanıt5
yanıt0
halime:

kiskanmayin ikisi birbirine cok yakisiyor kotu yorumlar yapmayin allah herkese mutluluk versin

17
1
yanıtYanıtla
YAŞANUR AYANGİL:

BU EVLİLİK HABERİ ÇOK GÜZEL OLDU. TV MEDYA DÜNYASINDA MURAT BEY VE ASLI HANIM KARİYERLERİNİ KORUYAN BİRBİRLERİNE YAKIŞAN TAMAMLAYAN KİŞİLER. İKİSİNİN GÖZLERİNDEKİ AŞK SEVGİ MUTLULUK ÖYLESİNE GÜZEL ENERJİ İLE YANSIYORKİ DİLERİM ÖMÜR BOYU MUTLU OLURLAR. TEBRİK EDERİM. MUTLULUKLAR

14
4
yanıtYanıtla
sss:

evlen de gör boynuzları Aslı

12
5
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

Çok önemli haber vah vah

13
2
yanıtYanıtla
Mebrure:

Aslı Murat la evlenme . Bak seninle kavak yellerinde oynayan kız biriyle evlendi iki çocuğu oldu. sen hala Murat ın keyfini bekliyorsun

13
2
yanıtYanıtla
Tuğba:

aslı bu murat boz dan cocuklarına baba olmaz bı ıkı yıl evlı kalır ayrılırsın kabul etme. . acuna ona buna bakma kesınlıkle senınle evlenmeyı haketmıyor

12
3
yanıtYanıtla
MERT:

Acunun bi el atmadığı izdivaç programları kalmıştı onada el attı

10
2
yanıtYanıtla
HANDE:

İKİSİNİ DE ÇOK SEVERİM. . GÜZEL OLUR

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title