Haberler

Aslı Enver ile Birkan Sokullu Evleniyor

Güncelleme:

Suskunlar dizisinin Ahu'su Aslı Enver, bir yıldır birlikte olduğu Birkan Sokullu ile Temmuz ayında evleniyor.

Son dönemin en çok konuşulan dizilerden biri olan Suskunlar'da Ahu karakterini canlandıran Aslı Enver ile sevgilisi Birkan Sokullu nikah için gün aldı.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Enver ile Sokullu önceki gün Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne giderek nikah işlemlerini yaptırdı.

Genç çift, 13 Temmuz'da Avrupa Yakası'nda bir restoranda yapılacak düğünle evlenecek.

AYRILDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Kavak Yelleri"yle yıldızı parlayan Aslı Enver ile son dizisi "Küçük Sırlar"la başarısını sürdüren Birkan Sokullu'nun yaklaşık bir yıllık ilişkilerinin bittiği iddia edilmişti.

Enver, geçen yaz Sokullu'yu Çınarcık'ta anneannesiyle tanıştırarak ileride gerçekleştireceği evliliğe ilk adımını atmıştı. Daha sonra magazin medyasında ikilinin aralarında yaşanan kıskançlık krizini aşamadıkları için ayrılık kararı aldıkları iddia edilmişti.

İddiaya göre çift, Enver'in telefonuna erkek arkadaşlarından gelen mesajlar yüzünden tartışmaya başladı. Sokullu, sevgilisine gelen mesajlardan rahatsız oldu ve sık sık bu yüzden kavga çıkarmaya başladı.

İddialara göre dizileri final yaptıktan sonra İspanya'ya birlikte tatile giden çift, bir ay sonra İstanbul'a döndü ve yollarını ayırma kararı almıştı. Ancak bu söylentilerin hepsi gerçek dışı çıktı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Birkan Sokullu Aslı Enver Kadıköy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title